Szia! :)
De jó! :D Felveszlek még ma téged is és Cortyot is. :)
Nyomtatási nézet
Szia! :)
De jó! :D Felveszlek még ma téged is és Cortyot is. :)
Aki XBOXon tolja felvehet: TheTombGamer :)
Ti hanyas szinten vagytok?
Én 26 :D
Roli! Nagyon jó volt játszani! Köszi:)! igaz még tanulni kell a mapot, meg fejlődni skillben, de jó lesz az :) később még játszunk ? ;)
Jó volt bizony! :D Köszi a játékot. :)
Játszunk persze! :)
Legyen pc-s banzáj is!
Rátok legalább rátok merem bízni a hátsómat :D (micsoda mondat) Kicsit sok volt már abból, hogy bebiztosítom az egyik bejáratot a fegyveremmel, másikba lerakok taposóaknát, amit ketten őriznek, és még így sem képesek megvédeni azt az ajtót, én meg nem nézek hátra, gondolván, hogy csak elbánnak úgy 3 emberrel... hát nem:clown:
Jó nektek hogy van kivel játszani. :( Már 28-as vagyok!:D
Roli? indulhat a móka? :D
Valakinek van kedve/ideje (jobbik esetben mindkettő) összeboostolni a Down Boy! és a Artilleryman trophy-t PS3-on? Az vegyen fel!
PSN ID: Tyler89-HUN
Mostanában fönt leszel? Beach pályán mindkettő gyorsan megszerezhető!
Most felmegyek, és akkor légyszi majd hívj meg. :)
Rendben először tudjuk le a Down Boyt, aztán géppuskázás.
Felőlem is mehetne a PC-s multi, fórumozókkal, én benne vagyok!
Remélhetőleg így nem nyírnának ki olyan gyorsan :D a múltkor már nagyon ideges voltam.
(nálam kisebb szintű... lövöm mint állat... semmi, ő rám lő kettőt és megmurdálok) áhhh .. kész voltam az idegtől.
.................................................. ...............................
Zsolt esetleg valamikor meg lehetne ismételni ezt a multis dolgot... amúgy voltatok elegen?
Tegnap játszottunk öten privát meccset, és szórakoztatóbb volt ismerősökkel, mint az online játékok bugyraiból a TR lobbyba tévedt terminátorok ellen :)
Még a mikrofont kell beüzemelni, és akkor lehet ugatni játék közben, hogy kinek hol kell a hátsóját megmenteni. Vagy hogy ki melyik kijáratot fedezze :)
Szerintem sokat számít, ha játék közben tudunk kommunikálni.
Be kéne gyakorolni elterelő hadműveleteket, és simán lehetne nyerni bárki ellen.
Például egy alap: az első játékos belő az egyik bejáraton (jobb esetben gránátot) és a többiek meg sunyin hátulról lekaszálják bentieket.
Igen, nagyon jó volt a tegnapi közös játék!
Bár a mikrofon rendelkezésemre állt, én nem szívesen használom. Főleg hirtelen felindulásból elkövetett káromkodások kiszivárgása miatt is...:o Bár kétségtelen, hogy nagyon nagy taktikai előny lehet egy jól kommunkáló csapat, ahogy Zsolt is említette. Sőt, ezt csak így lehet.
Minden esetre nagyon várom a következő alkalmat!
Majd az érzékenyebb lelkűeknek javasoljuk a Mute opciót a lobbyban :)
Egyébként sokan bekapcsolva hagyják és hallani mindenfélét. Vagy a játék zenéjét vagy ahogy zajlik körülötte az élet.. Egyik nap skype-on dumált egy magyar srác játék alatt.
És az a baj, hogy ha később csatlakozol a játékhoz akkor hallgatnod kell végig.
Lehet, hogy bosszúból bekötök nekik valami idegesítőt :)
Trololo Guy-t vagy Uhrin Benedeket :)
:D
Nem, nem kell hallgatni később sem. Megnyitod a scoreboardot [TAB] és ott vannak ezek a hangszórójelek a nevek mellett. Simán katt rá, és lenémítja.
Egyébként baromi idegesítő, hogy alapbeállítás az, hogy hangaktiválja a mikrofont, akár akarod, akár nem. Én már inkább kihúztam, úgyis ritkán használom... A kommunikációval kapcsolatban: igen, sokszor látom, hogy leszednek, és a társam egyszerűen nem figyel se arra, hogy én meghaltam, se a környezetére, és nem néz a háta mögé, aztán leszedik őt is. Meg ehhez hasonló esetek. Bár én már megszoktam ezt Unreal Tournamentből, tudom, hogy a társaim hol vannak, aztán ha meghalnak, azt is tudom, hogy hol lőtték le őket, és enemy merre mászkálhat. Sose használtam hangalapú kommunikációt, mert szar a fülem. Pont ezért rühellem a CS-t, bármilyen reality fps-t, meg UT pure CTF-t, TDM-t, amiben fontos, hogy halljad, ha valaki jön feléd, vagy repül a flak grenade, vagy valaki pont elcsórta a frissen spawnolt bónuszt, mert az is ad hangot... stb... Én max azt hallom, ha valahol robbantanak, vagy megy a minigun, de hogy merről jön... passz:)
Rajtam nem. :) Ide olyan finomságok kellenek, amikre már rá van edződve a fül, úgy évek alatt, és észre sem veszed, csak tudod, amint meghallod. Persze van játék, ami olyan batár erős sztereón megy, hogy nem lehet elhibázni (Fable3 pl), de a fps nekem nem ilyen. Nem baj, ezért játszottam pontlövőt, ahhoz ez nem kell, csak reakcióidő, annak meg nem vagyok híján:)
Jó volt a tegnapi játék, csak kellene még ember... Anikó? Sveby? Matie, egyszer gyere fel úgy 9 felé is :D
Nagyon jó volt mint a 2 napi játék :) örülök hogy összejött.
Persze jó lenne, ha még 1x ennyien lennénk. Tehát ilyen 8-an már jó lehetne játszani.
Tehát ha valaki még játszik steamen az jöjjön! :)
Multiplayer csoport steam: Tomb Raider [HUN]
Én sem használom nagyon a mikrofonom néha elszalad egy-két káromkodás :o :D ,de azért persze meg lehet próbálni...
amúgy tényleg gáz, egyszer nekem volt olyan, hogy ellenségeim ilyen 3 db 2x végigvitték már a multit, velem ilyen level 10,20,30-sok és konkrétan az ellenség beállt a kijáratunk elé
és úgy leszedett, "hogy még el sem indult a játék" tehát szinte nem ért földet a lábad... mondjuk ennek nem tudom mi értelme van... igazából ki is léptem.
(Nem látok logikát abban ahogy a játék néha szét választja a játékosokat.)
Végülis annyira sokat nem számít, ki hányas. Láttam én lvl10-es terminátort is. Max annyit számít a szint, hogy megszokja, emberek merről lőnek, merről jönnek, és reflexből odalő. Íjjal pl így szereznek csomó killt.
Scavengerhez én pl az alap puskát használom, mert nekem az vált be legjobban. A többinek óriási a visszarúgása... Általában azzal is van sok killem, a survivoros fegyók nem jönnek be.
Remélem nem raknak be valami epic fegyvert dlc-ként, mert az nem fair...
Íjat meg nem tudok használni, annak ellenére, hogy alapból pontlövő vagyok, mert ez az egér ami van nekem, automatikusan reseteli magát, ha 3 másopercnél tovább tartom lenyomva mindkettő gombját. Úgy meg az érzékenység esik egy csomót, és nem tudok célozni...
Igen, sajnos némelyik pálya tökéletes arra a célra, hogy azonnali spawnhalált haljon valaki (pl. Chasm, de a többin is rá lehet menni a spawn-kijáratokra). Én is szenvedtem már emiatt, de a "másik oldalon" is álltam már, ott is zavart.
A hangokról jut eszembe: A Beach-en van egy kilátó ami a tetején csáklyázható, lehet is hallani, ha sunyiskodik valaki felfelé de arra jöttem rá, hogy az a táv duplaugrással is megmászható, ami jelentősen lehalkítja a közeledést :D
Sajnos a Shrine kilátója nem ilyen.
Tényleg nagyon jó lenne még egy emberke (vagy több)! Páratlan számú embert nehéz elosztani 2 csapatra hogy jó legyen.
Vagy egy kis gangnam style-t :jumper:
igen még legalább egy, mert tényleg nehéz elosztani 5 embert, két felé. :)
Egy jó tanács [ha még nem ismeritek], hogy hogy lehet nagyon egyszerűen és nagyon gyorsan sok XP-t szerezni (20.000 és 30.000 között):
- Készíts egy privát mérkőzést
- Menj a Rescue-ra
- Mindenképp túlélővel légy
- Match Options-ra kattintva állítsd be a következőket: legyen 20 perces a mérkőzés, és 20 db orvosi dobozt lehessen felvenni.
- Jöhet a menet. :)
Így kb. 12-15 perc alatt 20 dobozt be tudsz szerezni, amiért úgy nagyjából 27.000 XP jár. :) Jó arány, nem? :D
Kicsit unalmas, de ha közben még salvageket is gyűjtögetsz, akkor duplán megéri... pláne, hogy egyedül vagy, és senki nem zavar. :)
Rafinált kiskapu.
Az a baj, hogy a sok idiótának az nem büntetés :)
Én is gondolkoztam ezen, de szerintem jobb, ha élesben jönnek a pontok. Ott tapasztalsz, ráérzel és látod, hogy a többiek hogyan csinálják. Ha felhúzod magad gyorsan akkor ugyanúgy szétszednek az első pályán. Csak ciki lesz, hogy 10-20 szinttel alacsonyabbak teszik :)
Én - hacsak nem durva túlerőből fakad - elvagyok azzal, ha kikapunk. Volt, hogy 10 másodpercen múlt hogy nem nyertünk, volt, hogy az utolsó leheletemmel dobtam be az eü. csomagot a körbe, mielőtt összeestem, és ezzel nyertünk.
20 percig róni a köröket unalmas.
Ami viszont jó egyedül: begyakorolni a pályákat. Honnan hova lehet feljutni, a mászható falak teteje hol függőleges, hogy fel lehessen kapaszkodni, hol mi robbantható és begyakorolni, hogy hol vannak a rejtett fegyverek, és a bázisról mennyi idő odaérni, mi az optimális bejárási sorrend.
Igen, néha elég érdekes, egyszer hallottam, ahogy egy külföldi kisgyerek bedühödött rám. :p És nálam is volt olyan, hogy hallottam valaki(ke)t mikrofonon keresztül, amikor elkezdtek káromkodni, na akkor esett le, hogy magyarok. :vlol:
Erről a scoreboardos hangletiltásról még nem tudtam, jól fog jönni ez is!
Megyek/vagyok/leszek!:D Mondjuk holt fáradtan, szóval sok szerencsétlenkedést lehet várni a részemről. xD Ha ma még lesz játék.
Na ez az, amit nagyon utálok, van pár olyan map (Underground, Chasm), ahol a spawn helyéről lehetetlenség kimozdulni, mert azonnal lelőnek. De ez akármelyik pályán simán megtörténhet, csak néhányon legalább lehet taktikázni, aztán csak 30mp múlva lőnek le, nem pedig 10... Az ilyennek tényleg semmi értelme, akik ennyire jól nyomják, hogy azonnal elbarikádozzák a spawn-t és legyilkolnak mindenkit, menjenek Ranked meccsekre.
Be kéne rakni egy gránátvetőt (ha lesz végre) az egyik loadoutba, repülnének.:D
Az elosztásban gyakran tényleg semmi logika. Legalább ki lenne valahogy kalkulálva... De amikor pont jó lenne, mert mindkét csapatra jut egy-egy erősebb játékos, a kb. 10-20 alatti szintűek mind átállnak a legerősebbhez, hogy aztán a magas lvl-es is kénytelen legyen váltani, a végére meg naná, hogy a 2 erős egy csapatba kerül, engem meg ellenük oszt be. Aztán meg mehet a mészárlás.
Éés igen, ahogy Thak is mondja, velem is volt olyan, hogy egy alacsony szintűtől kellett, hogy féljek, nem egyszer. Szóval jobb fegyverek, skillek ide vagy oda, tényleg rengeteget számít a tapasztalat. :)
Húú, emiatt is szenvedtem már, de ez meg fogja oldani, köszi a tippet!! Volt már párszor olyan, hogy nem lehetett leszedni a fent lévőket, mert észrevettek, mászás közben lelőni valakit meg sima ügy.
A Chasm pályán oldalra le lehet ugrani mindkét irányba (jó fedezékekből lehet lőni), illetve mindkét kötélpályán el lehet lódulni. Ott - szerintem - nincs gond.
Az Underground pályán is van két kijárat. Persze lehet őrizni mindkettőt, de csak ideig-óráig tudják megakadályozni, hogy kijusson valaki. Utána meg mindenki ráspawnol az illetőre, ha az illetőnek van annyi esze, hogy megvárja valahol míg felgyógyul, hogy rá lehessen ugrani. :)
Erre is jó lehetne az élőbeszédes játék.
Tényleg, az élő beszédet nem csak a saját csoport hallja, jól sejtem?
PS3-ról és az azonosítóm: LucAmane
Trophy Guide-ban azt írják, hogy ezzel a megoldással kb 15 óra alatt meg lehet a 60. szint. Szóval 45 óra alatt beeadja azt a bizonyos trophy-t is.
Nekem is jó lenne már minél előbb a platina, de ez így tényleg unalmas. Szóval nyomok 1-2 ilyet, aztán Cry For Help-ezek, hogy élvezzem is.
Eleinte nekem sem jött be a multi, de minél többet játszottam, annál jobban megkedveltem. Talán a platina után is még elő fogom venni. :)
Roli: amúgy a Beach pályán garantált a 30.000 xp. Ott ahol jár a "lift", ha leugrasz a csomaggal, akkor ad +500 xp valami long drop-ra, vagy mire. Szóval 1.500 csomagonként, összejön a 30k negyed óra alatt. 1,771,100 xp kell a 60. szinthez, szóval közel 120x kell megcsinálni, hogy beadja a Shopaholic trófeát. :D