Valakinek van kedve/ideje (jobbik esetben mindkettő) összeboostolni a Down Boy! és a Artilleryman trophy-t PS3-on? Az vegyen fel!
PSN ID: Tyler89-HUN
Mostanában fönt leszel? Beach pályán mindkettő gyorsan megszerezhető!
Most felmegyek, és akkor légyszi majd hívj meg.![]()
Rendben először tudjuk le a Down Boyt, aztán géppuskázás.
Felőlem is mehetne a PC-s multi, fórumozókkal, én benne vagyok!
Remélhetőleg így nem nyírnának ki olyan gyorsana múltkor már nagyon ideges voltam.
(nálam kisebb szintű... lövöm mint állat... semmi, ő rám lő kettőt és megmurdálok) áhhh .. kész voltam az idegtől.
.................................................. ...............................
Zsolt esetleg valamikor meg lehetne ismételni ezt a multis dolgot... amúgy voltatok elegen?
Utoljára módosítva: Géé által : 2013-04-03 17:27
Tegnap játszottunk öten privát meccset, és szórakoztatóbb volt ismerősökkel, mint az online játékok bugyraiból a TR lobbyba tévedt terminátorok ellen
Még a mikrofont kell beüzemelni, és akkor lehet ugatni játék közben, hogy kinek hol kell a hátsóját megmenteni. Vagy hogy ki melyik kijáratot fedezze
Szerintem sokat számít, ha játék közben tudunk kommunikálni.
Be kéne gyakorolni elterelő hadműveleteket, és simán lehetne nyerni bárki ellen.
Például egy alap: az első játékos belő az egyik bejáraton (jobb esetben gránátot) és a többiek meg sunyin hátulról lekaszálják bentieket.