nekem magyar a székelyek meg igenis magyarul a Románok beszélnek románúl:p
de szétofoljuk TRmaster topicjátXD
ugyhogy fojtassuk ezt az én topicomban:p
Nyomtatási nézet
nekem magyar a székelyek meg igenis magyarul a Románok beszélnek románúl:p
de szétofoljuk TRmaster topicjátXD
ugyhogy fojtassuk ezt az én topicomban:p
Nem tök 8 hogy ír? Mások meg azé vannak hogy dolgozzanak:D
úha, milyen kedves Iza, munkát adsz nekik :D tényleg, kedves tőled, hogy gondoskodsz arról, hogy ne unatkozzanak a modik :D
Spoiler!
ráadásul ha Michele minden hozzászólását kijavítaná Izának, (ami persze totál felesleges) akkor is megemlíthetné Izának, hogy morbid a helyesírása.
amúgy YzaaA állandóan hibásan ír, és Michele - mint egy moderátor - felhozta. engem sem zavar, mert nem említem meg állandóan, de azért néha elég röhejes tud lenni - szóval nem voltam én sem offenzív.
amúgy Iza nekem egyszer elmondta, hogy nem tud románul:)
jaj annyira szégyellem most magamat:o
nem tehetek rolla hogy nem tok helyesen írni:D
amugy meg beszélni se tok rendesen me folyton megbotlok 1 szóba:o
legyen az akármilyen:D
Spoiler!
dehát a moderátorok is emberek..má mé nem szólhatnak belé??
felöllem belém is köthetnek ök amugy csak jót akarnak..^^;)
Semmi baj az offolásért. :D Amúgy szakadtam a röhögéstől azon, amiket itt írtatok. :D Amúgy legalább most volt élet a topikomban. :)
Jah, amúgy észre sem vettem a helyesírási hibákat YzaaA hozzászólásaiban, amúgy meg ne szemétkedjetek már vele pls! Nem ő tehet arról, hogy rossz a helyesírása, hanem a magyar tanárok, hogy ****nak helyesírást tanítani... Nekem is romlott a helyesírásom 4 év alatt sokat... A helyesírási hibák miatt ne szemétkedjünk senkivel, mert megsérthetjük az illetőt vele. Már bocsi emiatt a felszólalásom miatt, de ez az igazság. Na jó többet nem szónokolok. :D Jah meg bocs a trágár kifejezés miatt. Amúgy tudnék én szíp Biháriásán is beszíni ha ákárník. :D Ez nálunk Hajdú-Bihar megyében a szójárás, na és, hogy ez milyen hülyén hangzik... De nem? Most őszintén.
Bocsi a multkori kiakadásomért, csak szarul esett, hogy valakit leszidtok csak amiatt, mert nem írt helyesen. Amúgy milyen hetetek volt? Nekem elég unalmas, de aránylag jó. Fejlesztgetés még nem volt, de majd lesz. Addig meg sütisütés a mai nap. :D
hát ez a hét eléggé furi volt jöttek fojton az érzelmi hullámok amik nagyon megviseltek.:(
de kezdek hozzászokni^^
nem épp azon vitáztunk hogy Michele buzditson a helyesírásra és valamennyire rámentem erre nem igaz??:naughty:
Te itt valamit enyhén túlreagáltál, tombraidermaster1996. :D
A hetem meg...? A megfázásom szépen lassan a csúcsára ért, szóval nem túl jó a helyzet. :angry:
mindenkit megviselt ez a hétXD
pl 2 osztársam is himlös lett:vlol:
nanefé:P
Bocsi a túlreagálásért. Jobbúlást neked Michele! Tudom milyen a megfázás, hét elején én is abban voltam, citrom illóolajból 2-3 cseppet csepegtettem egy teáskanál cukorra napi 3-szor, és helyrejöttem 3 nap alatt. Ajánlom neked is, mert nagyon jó. Neked meg YzaaA fel a fejjel! Gondolj arra, hogy ennél csak jobb lehet. Remélem, hogy hamar meggyógyulsz Michele. Vigyázzatok magatokra mindannyian!
köszönom tombraidermaster mefogadom a tanácsodat már úgyis kezd minden helyrejönni beszéltem ma az osztársaimmal és megértettek:hug:
ojan jol esett mikor megöleltek nem is tod elhinni már vagy 1 hónapja nem kaptaam ölelést és rossz volt még nézni is h mások milyen jól elvannak én meg csak ott áldogálok nagymagányosan és probálok beilleszkedni:rolleyes:
de mostmár jobban vagyok és remélem többet fogok mosolyogni mint sírni mert eddig szinte minden nap sírtam:o
boccs az off-ért^^*
BASSZUS IZA!!!:clown: A HELYESÍRÁSOD HAGGYÁN!!!:D
Az a veled az ÓÓÓRIÁSI gond, hogy NEM TAGOLOD A SZÖVEGET!!!:clown::vlol:
Így minden hozzászólásodat egymás után 3szor el kell olvasni! Tedd ki azokat a nyomorult VESSZŐKET, PONTOKAT, KÖTŐJELEKET... ugye érted? :)
hagyjad a helyesírást, csak megértjük majd. csak ne írj így, hogy:
Ma elmentem a boltba de az eladónőnek nem volt csokija és mérges lettem hazamentem aztán bekapcsoltam a gépet mer akartam resi5özni sőt még csalást is hasznátam
hanem így:
Ma elmentem a boltba, de az eladónőnek nem volt csokija ezért mérges lettem, hazamentem aztán bekapcsoltam a gépet, mer akartam resi5özni. sőt még csalást is hasznátam...
ugye megérted, mire gondolok? :)
érdekes nekem nem kellet 2x elolvasni:P
jóvanna de megszoktam már így a Facebook hatásaXD
najóó dehát hogyha én így szoktam meg, akkor mit tudjak csinálni??XD:vlol:
Elmentem a suliba reggel nyolckor, és mikor végetért a suli, akkor döbbentem rá, hogy milyen jók az osztársaim igazábol.^^:hug:
Spoiler!
Ha már a suliban nem is, de a forumon legalább megtanulok helyesen írni.XD:clown:
Felőlem YzaaA úgy írsz ahogy akarsz, eddig se volt probléma a megértésével ezután se lesz :D
Van akinek nem, de van akinek igen is számít, és nem akarom ídegesíteni ezzel öket.^^:D
Hjaj tényleg, nem is vettem észre.^^*
Jobbulást Michele:o:hug:
Köszönöm! Már jobban is vagyok. :D
úgye, hogy úgye??:D
Michele, ennek örülök^^:)
Semmi baj az offolásért. :) Na látod, mondtam én neked, hogy nem lesz ott gond. De mostmár te is látod, sok barátod lesz, na meg sok jó barátnőd, akikkel minden reggel ölelkeztek meg puszit adtok, nálunk a csajok ezt csinálják, mi meg fiúk különböző kézfogásokat alkalmazunk. Remélem, hogy mostmár jóra fordul a sorsod, és lesz sok haverod.
Örülök Michele, hogy jobban vagy. :)
Wáááá... Ilyen szaridőben még jön a fagyis a pancsolós kislány zenére... Valaki lője már ki a hangszóróját! Lara segíts! :D
küldtem PÜ-t
Háháhá.....hátha összejön.:)
Van 1 osztársam, aki szerrintem tényleg szép és ojan kedves, látja, hogy nem nagyon megy a haverkodás, ö odajön s beszélget velem, ez nagyon jól esik.:)
Remélem hétfön jobban lesz és jön suliba.^^
Naés neked is megy a haverkodás a fiúkkal nemde??:D
Mert ha jól emlékszem te írtad azt, hogy 3 éve egyedül vagy meg ijenek.:P
YzaaA én ilyet nem írtam, hogy 3 éve egyedül vagyok, összekeversz valakivel, de örülök, hogy van egy olyan haverod, aki beszél veled. :)
Semmi baj.
sziasztok, valaki nem tud egy jókis horizontot esős éghajlatú pályához? Persze tr4 típusú horizontot, előre is köszönöm a segítségeket.
Már szétnéztem, de semmi olyat nem találtam eddig, ami tetzszene és jó is lenne, van egy 3d-s hegy objektum a trsearchen, azt használtam mostanság, de pofás.
Sziasztok, megkapjátok tőlem a middle of nowhere pályám halloweeni speciális kiadását, ma lettem kész vele annyira, hogy jó legyen, és tetsszen mindenkinek pár textúrát nem észrevéve jó kis kaland vár rátok, aki inkább a nézelődős pályákat szereti, azoknak ajánlom, de lesz sok csonti mint ellenség, egy temetőben, ahol egy tárgyat kell felvennetek, szerintem már mindenki látta a tr movie-t abból van benne a mindentlátó szem objektum amit fel kell vennetek, pluszban egy régi rossz ismerőssel is találkozhattok, a tr3-ból sophia lesz a boss akit még két múmia is kísér. Remélem tetszeni fog, ja meg az excaliburnak álcázott crowbart is vegyétek fel, mert másképp nincs boss harc.
A link: http://www.megaupload.com/?d=0W83544X
Jah, telepítés, ehhez semmi nem kell, csak az sfx arhívumot megnyitod, kicsomagolod, játszol.
Oks, de már ez eddig kész, majd legközelebb karácsonyi kiadás lesz, mint a rovio angry birdsénél, decemberben folytatom a munkálatokat majd.