nekem magyar a székelyek meg igenis magyarul a Románok beszélnek románúl
de szétofoljuk TRmaster topicjátXD
ugyhogy fojtassuk ezt az én topicomban![]()
nekem magyar a székelyek meg igenis magyarul a Románok beszélnek románúl
de szétofoljuk TRmaster topicjátXD
ugyhogy fojtassuk ezt az én topicomban![]()
"Need doctor bad..."
Nem tök 8 hogy ír? Mások meg azé vannak hogy dolgozzanak![]()
úha, milyen kedves Iza, munkát adsz nekiktényleg, kedves tőled, hogy gondoskodsz arról, hogy ne unatkozzanak a modik
![]()
Spoiler!
ráadásul ha Michele minden hozzászólását kijavítaná Izának, (ami persze totál felesleges) akkor is megemlíthetné Izának, hogy morbid a helyesírása.
amúgy YzaaA állandóan hibásan ír, és Michele - mint egy moderátor - felhozta. engem sem zavar, mert nem említem meg állandóan, de azért néha elég röhejes tud lenni - szóval nem voltam én sem offenzív.
amúgy Iza nekem egyszer elmondta, hogy nem tud románul![]()
Anything could happen
And it will
jaj annyira szégyellem most magamat
nem tehetek rolla hogy nem tok helyesen írni
amugy meg beszélni se tok rendesen me folyton megbotlok 1 szóba
legyen az akármilyen
Spoiler!
"Need doctor bad..."
dehát a moderátorok is emberek..má mé nem szólhatnak belé??
felöllem belém is köthetnek ök amugy csak jót akarnak..^^![]()
"Need doctor bad..."
Semmi baj az offolásért.Amúgy szakadtam a röhögéstől azon, amiket itt írtatok.
Amúgy legalább most volt élet a topikomban.
Jah, amúgy észre sem vettem a helyesírási hibákat YzaaA hozzászólásaiban, amúgy meg ne szemétkedjetek már vele pls! Nem ő tehet arról, hogy rossz a helyesírása, hanem a magyar tanárok, hogy ****nak helyesírást tanítani... Nekem is romlott a helyesírásom 4 év alatt sokat... A helyesírási hibák miatt ne szemétkedjünk senkivel, mert megsérthetjük az illetőt vele. Már bocsi emiatt a felszólalásom miatt, de ez az igazság. Na jó többet nem szónokolok.Jah meg bocs a trágár kifejezés miatt. Amúgy tudnék én szíp Biháriásán is beszíni ha ákárník.
Ez nálunk Hajdú-Bihar megyében a szójárás, na és, hogy ez milyen hülyén hangzik... De nem? Most őszintén.
Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-09-28 18:23