YzaaA én ilyet nem írtam, hogy 3 éve egyedül vagyok, összekeversz valakivel, de örülök, hogy van egy olyan haverod, aki beszél veled.![]()
YzaaA én ilyet nem írtam, hogy 3 éve egyedül vagyok, összekeversz valakivel, de örülök, hogy van egy olyan haverod, aki beszél veled.![]()
sziasztok, valaki nem tud egy jókis horizontot esős éghajlatú pályához? Persze tr4 típusú horizontot, előre is köszönöm a segítségeket.
Már szétnéztem, de semmi olyat nem találtam eddig, ami tetzszene és jó is lenne, van egy 3d-s hegy objektum a trsearchen, azt használtam mostanság, de pofás.
Sziasztok, megkapjátok tőlem a middle of nowhere pályám halloweeni speciális kiadását, ma lettem kész vele annyira, hogy jó legyen, és tetsszen mindenkinek pár textúrát nem észrevéve jó kis kaland vár rátok, aki inkább a nézelődős pályákat szereti, azoknak ajánlom, de lesz sok csonti mint ellenség, egy temetőben, ahol egy tárgyat kell felvennetek, szerintem már mindenki látta a tr movie-t abból van benne a mindentlátó szem objektum amit fel kell vennetek, pluszban egy régi rossz ismerőssel is találkozhattok, a tr3-ból sophia lesz a boss akit még két múmia is kísér. Remélem tetszeni fog, ja meg az excaliburnak álcázott crowbart is vegyétek fel, mert másképp nincs boss harc.
A link: http://www.megaupload.com/?d=0W83544X
Jah, telepítés, ehhez semmi nem kell, csak az sfx arhívumot megnyitod, kicsomagolod, játszol.
Oks, de már ez eddig kész, majd legközelebb karácsonyi kiadás lesz, mint a rovio angry birdsénél, decemberben folytatom a munkálatokat majd.