tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása
Hát Obig, szerintem ez nem így van. Nekünk fiataloknak legalább 90%-unk bunkó, mondjuk tisztelet a kivételnek. Az a baj ezzel, hogy ha mi ilyenek vagyunk, akkor milyenek lesznek a gyerekeink? Meg tapasztalom azt, hogy aki okos, azt lenézik... :S Fiatal korodban mennyivel másabb volt minden, nem volt se áram, se telefon se TV se számítógép, az emberek végezték a dolgokat, boldogok voltak. Ráadásul megvoltak ezek nélkül a technikák nélkül is. Másak voltak az emberek, más volt a világ. Most meg? Kész káosz és romlás az egész... Inkább lennék már idős, utálok gyereknek lenni... Szeretnék valami nagyot tenni a világunkért vagy valamit. Ez így olyan rossz, hogy látom azt, hogy az országban mekkora szegénység van, meg hogy az adó elviszi a fizetés egy harmadát. Sajnos tudom, hogy milyen, tapasztalom minden nap, mert olyan helyen élek plusz olyan családból származom, ahol néha nélkülözni is kell... Elszomorítanak a dolgok. :( Viszont amiket leírtam a régi korról, azt szüleimtől, nagyszüleimtől, nagynénéimtől hallottam.