Elkészült a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítása!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni: elkészültünk a Rise of the Tomb Raider komplett magyarításával! A korábban kiadott Rise of the Tomb Raider magyarításunkat némileg átdolgoztuk, számos hibát javítottunk és hozzáigazítottuk a 20 Year Celebration kiadáshoz. Külön köszönet jár TBlint és Thak áldozatos munkájáért, akik szabadidejüket nem kímélve dolgoztak azon, hogy a projekt minél hamarabb elkészülhessen.

Kérünk titeket, hogy az esetleges problémák elkerülése érdekében figyelmesen olvassátok el a letöltési oldalon és a telepítőben lévő instrukciókat! Ha már korábban telepítettétek a magyarítás egy régebbi verzióját, olvassátok el a teljes cikket!

[LETÖLTÉS]

Ezen jeles nap alkalmából készítettünk Nektek egy alkalomhoz illő trailert is:

További fontos tudnivalók:

  • Az első opció, ha korábban feltelepítettétek a magyarítást és frissült a játék, de nem álltatok vissza a korábbi verzióra: először szedjétek le a magyarítást a játékmappában lévő "RotTR_hun_uninstall.exe" fájl segítségével, majd a Steam kliensen keresztül a könyvtárban a Rise of the Tomb Raiderre egy jobb klikkel kattintva nyissátok meg a Tulajdonságok panelt, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a Játékfájlok épségének ellenőrzésével validáljátok a játékot. Már csak annyit kell tenni, hogy feltelepítitek a legújabb magyarításunkat.
  • A második opció, ha visszaléptetek a korábbi 668.1-es buildre: szintén a fentiek szerint töröljétek le a magyarítást, majd lépjetek ki a Béta programból (Beállítások - Béta fül és a legördülő menüben válasszátok ki a "None" opciót). Ezután várjátok meg, míg a játék automatikusan frissül, és érdemes ilyenkor is a fentebb említett validálást lefuttatni. Majd nem maradt más hátra, mint hogy feltelepítitek a legújabb magyarításunkat.

Mindenkinek nagyon jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk! :)

Twitter response: "Could not authenticate you."