Remélem visszajön, ő vele nagyon jól kijöttünk őt birtam a legjobban innnen![]()
Remélem visszajön, ő vele nagyon jól kijöttünk őt birtam a legjobban innnen![]()
PSP, azaz handheld....
Hát igen. Biztos nagyon jó, de minek?
-nálunk suliban teljesen kitiltottak mindent (jó, ez hülye érv, én is telóztam már ott)
-egy PS3, Wii, Xbox jóval többet tud
-utazás? én olyankor teljesen lemegyek gép nélkülibe, pár napot azért talán kibírok (és ki is bírtam) gép nélkül.
(emlékszem, utána milyen fura volt Larával menni)
és utazásnál nézem a tájat.
.
DE! aki sokat van úton, annak megéri.
vagy aki sokat jár más-más lakásba, annak.
de én nem szoktam költözni. (egyszer tettük meg eddig)
Szal vegye meg, akinek szüksége van rá.
És Robbie! Ne mondd, hogy jobban bejött egy nyamvadt PSP, mint egy hiperszupergyönyörűgrafikájúéssokattudó PS3!
Vicceltél egyet.
Mint a konzolok topikban leírtam,nem kellene ennyire elkockulnia a népnek,tessék menni szórakozni a szabadba,ne mindenhol kockulni.
Ja ja nem kéne mindenhol játszani úgy csak átmész kockába aztán strigóba![]()
Utoljára módosítva: horus által : 2011-01-28 22:13
Nem töltöm az egész életemet kockulással, de néha tényleg nem rossz inkább nyáron kimenni a jó időre, és akkor ott PSP-zni.Egy Wii-t pl. meg nem tudsz kivinni, és Wii Fit-ezni a szabadban.
![]()
-.-"
-Ez most annyira de annyira buta felvetés volt hogy PS3 XBOX WII többet tud hát még szép hogy többet tud...
De ez a kockulás meg teljesen hülyeség szerintem (bocsi)
Ennyi erővel az ember ne vegyen laptopot mert minek mikor otthon is lehet használni asztali PC-t, ne vegyünk telefont mert otthon is lehet vezetékes telefon.
Én nem szoktam nagyobb távokat megtenni és nem is ez volt a fő indok hanem mikor uncsizom várok valamire akkor csak előkapjam vagy zenét hallgasak vagy megnézzek mondjuk egy family guy-t vagy south park részt.
Szerintem addig ne ítélkezz amíg nem ismersz valamit vagy valakit, attól nem nyamvadt hogy fingod nincs az egész kütyüről.
ja. emlékszem, milyen jó volt a tegner, amikor lementünk horvátba
imádtam benne fürödni. olyan volt, mint Lara a földközin
annyira hiányzik a sós víz... főleg, hogy szabad szemmel búvárkodtam benne
most komolyan, első nap taknyam-nyálam egybe folyt, totál kitisztított az a tengeri levegő. második nep meg olyan egészséges voltam, mint a makk. és mentem nézni a kishalakat a víz alatt.
(csak kár, hogy alig láttam őket mert nagyon vacak a szemem, nem látok távolra)
de jó lenne csak még egyszer elmenni oda.... vagy kétszer. ha gazdag leszek akkor elmegyek Hawaiira
na jó, ez a Hávájos cucc ez közhelyes volt, dehát Ah, well...![]()
Úúúúúúristen Kacsa!!!
Néha olvasd át mit írtál. És javítsd ezerrel.
Borzalmas.![]()
írjad, mi nem tetszik![]()