hát nagyon tudlak titeket sajnálni komolyan
mindenn nap korán kelni és egész nap álmosan nézni a tanárt támaszkodva s gondolva azon hogy hmmm. de jo lenne othon lenni és aludni
nem tudom miért de a suli napokban eg;esz nap fojton álmos voltam alig vártam hazaérjek s aludjak
de hát még azok a plussz rajzórák s el kell menni mert ha nem magaviselet le lesz húzva stb de hát kinek van kedve festegetnimeg rajzolgatni?
sajnállak titeket de azért jo tanulást kivánok nektek ne hogy megbukjatok
és kivánok nektek szép tavaszi vakációt
jaajjj de sajnállak titeket
át érzem mit éreztek(fáradságot)
![]()
"Need doctor bad..."
Köszi YzaaA.. Rájöttem hogy az egészet tudom fejből ugyhogy szarom le
Nekünk szerdától kezdődik a szünet jövőhét szerdáig.. Ki volt az az okos aki ezt kitalálta?xD
Suliban én nem vagyok álmos.. Beszélgetek a tanárokkal az órákon.. 1-es tanárnők nagyon jó hajfestési tippeket adnak ám xDD.. Órák első 10 percét mindig sikerül el****nom xD
De amugy komolyan szeretnekHála istennek nagyon jófej tanárokat kaptam ^^
Kivéve az irodalom, történelem és nyelvtan tanáromat(mind a három tantárgyat ugyan az a nő tanítja nekünk... Más osztályt nem is tanít ****** meg..)... Azt még a jó isten sem veszi megához.. elütötte 1 kocsi felröpült 1 szinte 1 ház TETEJÉRE és semmi baja nem lett...
át igaz-e
nekünk is jofej tanárjaink vannak
(kivéve pár tanárt asszem csak a töri tanárt szeretrtjük a jo poénjaival meg a polgári tanárnöt)
ök 2-en jo fejek
a többit nem szeressük
jajj nem akarok tanulni!!!pedig muszáj
![]()
"Need doctor bad..."
Ajj nekünk is csak szerdán lessz szünet![]()
Éljenek az unalmas tót órákxDDD
Én majnem az egészet utálom az igazgatót, utálom a kémia tanárt (szakadna meg tudja hogy nem tudom az anyagot oszt megis kihiv -.-) töri tanárt szerettem szép sexy szőke fiatal feszes kis popsikájával áhhh imádtam :P de múltórán elkezdett rinyálni azóta utálom xDDD
A szlovák nyelv tanárt imádom (lese szarja mit csinálsz órán xDD) a földrajz tanárommal tegeződünk xDDD, polgári tanáromat is szeretem vele is jó ellehet beszélgetni....
én a kémiatanárt, a magyartanárt, az osztályfőnököt és az énektanárt szeretem.
Anything could happen
And it will
Nálunk az énektanár kivételével mindenki rendes. Az a nő... bleh... amiatt mentek el egy csomóan a suliból. Meg is értem.
uff *.*
mi már alig várjuk hogy a elmenjünk ne halgassuk többet a német tanárnö rikácsolását
már szinte nem is gyözzük várni ki ezt az 1 honapot*.*![]()
"Need doctor bad..."