Oldal: 19 / 54 ElsőElső ... 9171819202129 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 181 - 190 (533) összesen

Téma: Konzolok

Ereklyevadász Cindy logója
    Hely
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    323

Alapbeállítás

Érdekes...( ***** annyukat most kaptam nemrég wii-t erre jön a kövi xP)
    Az a baj hogy most már van kinect meg ps move ami kb ugyan olyan mint a wii.. sőt talán jobbak is.. Ráadásúl most csak 1 erős gépet akarnak gyártani...Nem hiszem el hogy ilyen hülyék.. Én se azért kértem Wii-t mert játszani akarok full hd-s játékokkal hanem mert a családommal nagyon jó super mariozni meg ilyenekkel szórakozni...2 évig biztos szenzációs konzol lesz de a ps4 és xbox 720(ha ez lesz a neve :P) lefogja körözni..

Tömören gyönyören ha nem mutat fel valami teljesen új-at a konzol világban akkor esélytelen..

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Hát a Nitendo vmivel mindig megfogja az embereket a Wii is a többi konzollal szemben egy rakás sz*r a köbön mégis azt adták el a legnagyobb példányszámban.....
    Lehet, hogy felfog mutatni vmi újat (mint anno a Wii 1 a mozgásérzékelőt) de az Xbox meg a PS akkor is erősebb lessz....

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Egy másik oldalon azt olvastam hogy "HD" kijelző lesz a kontrolleren WTF? Minek ?XDXD
    Azt is olvastam már hogy lesz érintő képernyő rajta...nem tudnak már mit kitalálni....

Találják ki azt hogy illat jöjön ki mikor egy réten megyek a játékban vagy valami nagyobb számot XDXD

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Kijelző mi a f*sznak egy kontira ? xD
    Sztem meg találjanak ki olyan 3D-t amihez nem kell szemcsi vagy mit tom én, de ne ilyen ****ságokat.....

Ereklyevadász Cindy logója
    Hely
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    323

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Találják ki azt hogy illat jöjön ki mikor egy réten megyek a játékban vagy valami nagyobb számot XDXD
    Ezen besírtam xDD
    Kijelzővel meg nem lehet mit tenni...A nintendo nem tud semmi újat kitalálni..

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

de ez már milyen igaz!!!!!!! ezen nem kell nevetni, mert ahogy most állunk technológiailag, sztem ennek kellene következnie.
    gondoljunk csak bele: a Resi4-ben mész a folyosón és hallassz egy nehéz, lihegős légzést és (itt jön az új!) egy fekettébb kellemetlen szagot, amitől hányni tudnál. sokkal zavaróbb lenne így a Regenerátorok támadása.
    vagy pl. a TR9él: Lara megy a barlangban, talál egy rongyot, amit meg lehet gyújtani, és nagyon kellemetlen olaj szagot étzünk. begyújtjuk? jóóóvan, gyújtsuk be: berobban a barlang, kőomlás, égési sérülések, Game Over
    ez már milyen kreatív lenne!
    Anything could happen
    And it will

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de ez már milyen igaz!!!!!!! ezen nem kell nevetni, mert ahogy most állunk technológiailag, sztem ennek kellene következnie.
    gondoljunk csak bele: a Resi4-ben mész a folyosón és hallassz egy nehéz, lihegős légzést és (itt jön az új!) egy fekettébb kellemetlen szagot, amitől hányni tudnál. sokkal zavaróbb lenne így a Regenerátorok támadása.
    vagy pl. a TR9él: Lara megy a barlangban, talál egy rongyot, amit meg lehet gyújtani, és nagyon kellemetlen olaj szagot étzünk. begyújtjuk? jóóóvan, gyújtsuk be: berobban a barlang, kőomlás, égési sérülések, Game Over
    ez már milyen kreatív lenne!
    Igenigen más érzékszerveinket is "vonja be". Sensorba épített ventilátor szerüség sem lehetne olyan rossz hidegben hidegebb lenne vagy szelet emulálna vagy hőséget sivatagban meleg "szél" lenne természetesen kilehetne kapcsolni..
    vagy valami ami őrültségnek hangzik de mégis bevál(anno DS 2 képernyő )

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Sensorba épített ventilátor szerüség sem lehetne olyan rossz hidegben hidegebb lenne vagy szelet emulálna vagy hőséget sivatagban meleg "szél" lenne természetesen kilehetne kapcsolni..
    hé, neked egyre jobb 5leteid vannak!
    ennek kb. úgy kellene működnie, mint a hajszárítónak. mert az meleg levegőt is tud fújni. tényleg, ez milyen jó lenne! ha kimész a szabadba (virtuálisan) akkor megcsap a szél, ha bemész egy lávás vulkáni barlangba, akkor meleg lesz. (de sztem nyáron én mindig a TRL nepáli barlangokban lennék)
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-04-16 18:18
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Igenigen más érzékszerveinket is "vonja be". Sensorba épített ventilátor szerüség sem lehetne olyan rossz hidegben hidegebb lenne vagy szelet emulálna vagy hőséget sivatagban meleg "szél" lenne természetesen kilehetne kapcsolni..
    vagy valami ami őrültségnek hangzik de mégis bevál(anno DS 2 képernyő )
    Ahha. Aztán amikor az egyik játékban valamelyik karakter elenged egy galambot,úgy beájulsz,hogy elmegy a kedved a játéktól.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ahha. Aztán amikor az egyik játékban valamelyik karakter elenged egy galambot,úgy beájulsz,hogy elmegy a kedved a játéktól.
    ezt a galambelengedést nem nagyon értem, de ha a fingásra gondoltál, akkor jó vicc, Petya
    én eddig egy játékben sem hallottam fingást. (ami ugye nem valami vacak internetes viccesjáték)
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 19 / 54 ElsőElső ... 9171819202129 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •