Csak azon a pályán fut, amiben a készítő ezt engedélyezte. Az újabb pályákon ez már nem lehetséges.
Csak azon a pályán fut, amiben a készítő ezt engedélyezte. Az újabb pályákon ez már nem lehetséges.
Szia.
Ez érdekes ... Colin Benson legújabb pályán, láttam, (https://www.youtube.com/watch?v=RR-bUCJdeHM) 1:01:03 repül a srác. Ezt akkor hogyan ??????
Csak azért kíváncsiskodom, mert több részen belebotlottam zárt ajtókba, amit nem lehet kinyitni. Én viszont szerettem volna mögéjük nézni.
Tibor
Írd be hogy DOZY, és ha engedi a pálya, akkor repülsz.
az Y, és a Z fordított a magyar billzeten.
Igen, ezen a pályán működik a csalás. És ezzel full lőszert, és medipackot is kapsz. Viszont a mentéseiden is látszani fog, hogy csaltál. Zárt ajtón pedig ezzel sem jutsz át. Tehát a kód: DOYZ és Delete-vel tudsz kilépni belőle.
Sehova nem kell beírni, csak játék közben nyomd meg sorban a doyz billeket
Sziasztok! Pár napja nyitottam egy topikot a TRLE részlegben, de kiírt valamit, ami csak 1 másodpercre jelent meg és esélyem se volt elolvasni. Gondolom, valami olyasmi, hogy jóváhagyás után fog megjelenni. Gondoltam szólok, ha esetleg kallódna valahol jóváhagyásra várva.
Nem tudok róla semmit.
Köszönöm szépen Duduska, örülök, hogy tetszett!
Hát na, kellett bele még valami, amitől csuklok
Ha nem a "magyar verzióval" játszottál, érdemes lehet felkutatni az összes secretet abban, a talis utalások miatt