-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni srácok! Az a problémám, hogy win 7 alatt a TR2 audio hangja nem működik jól. (Nem az EVM-es, azon abszolút nem működik ugye...) Ami azt jelenti hogy ha játék közben elindul valami zene és ha nyomsz egy esc-et mondjuk medikus csomag vagy bármi miatt és visszalépsz a játékba megszűnik a hang. Aki tudja rá a megoldást kérem írja meg! Köszi előre is és Üdv, Epo
-
Szia!
Ha minden igaz, a magyarítás kijavítja ezt a hibát. Ja és ne nagyon használj régebbi mentéseket, mert néha az is be szokott kavarni az összes verziónak win7-en.
-
Köszi! Nem ment a magyarítással, de a setup-ba játékindítás előtt sikerült beállítani, ha fülhallgatóra rakom...
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Tomb Raider 2 egy-két hibájával kapcsolatban. Feltelepítettem Windows 7-re és működik is, de nem tökéletesen. Először is, a zene szaggatottan szól, ami eléggé idegölő tud lenni. A másik probléma, hogy a pályák között, amikor duma van, tehát mikor Lara beszélget a szerzetessel mondjuk, csak zene hallatszik, a beszéd nem. Nyilvánvalóan ez az operációs rendszer hibája, mert még anno 12 éve Windows 98 alatt kifogástalanul működött, de nem tudom, ki lehet-e valahogyan javítani ezeket. Ha igen, és valaki tudja, hogyan kell, és el is mondaná, örülnék neki. A segítséget előre is köszönöm!
-
Adminisztrátor
-
Sziasztok! megvan nekem a tomb raider ultimate edition eredetibe. az a gondom, hogy windows 10-et használok, és egyik tr résznél se teljes a kép. csak a klasszikusokkal játszanék. a gépem egy all in one lenovo egybegép.
-
Az utolsó felfedező
Szia! Az alatt, hogy nem teljes a kép azt érted, hogy látszanak az ablak keretei? Elég gyakori probléma, ezzel a javítással megoldható.
(Szerk.: érdemes felrakni a multipatchet is, sok gondot megold)
Utoljára módosítva: Matie által : 2016-01-10 18:11
-
Köszi a segítséget! ami megvan eredetibe az még így se jó de a gog-os változat az jó lett. azokkal legalább tudok játszani.
-
-
Adminisztrátor
Hozzászólás szabályai
- Új témákat nem hozhatsz létre
- Válaszokat nem küldhetsz
- Fájlokat nem csatolhatsz
- A hozzászólásaidat nem módosíthatod
-
Fórum Szabályzat