sz.... sajnálom![]()
sz.... sajnálom![]()
"Need doctor bad..."
komolyan ha csak románul beszél akkor minek regisztrál magyar fórumra ?!
XD
az nem jó ha hangya is van
nekem csak 1 ügyes kicsi papagájom
fiú és Gyurinak hívják
szegényke mindjárt repülni sem tud XD
na meg sokat beszél
meg az ordibálásait nem lehet kibírni*.*![]()
"Need doctor bad..."
Nekem 1 Coton de tulear( Pamacs a neve) kutyus és 1szerüen imádom <3, kivéve azt hogy napi 2-szer kel kifésülnöm a szőrét...:P Amugy nagyon aranyos kutyus, nem lehet melette unatkozni és aludni sem..xD Ha látja hogy aludni akar az ember akkor két lábával felcsinpaszkodik az ágyra és ott bámul xDD
Azon kívül a padláson pókokból nekünk sincs hiány,pókok
és 1szer az ablakon berepült hozzánk 1 holló XDD vagy nem tudom mi, de az biztos hogy fekete volt..xD
Valaki fent van Witcher versuson?
Én igen A Nick nevem Caroline, ha esetleg fent van még rajtam kívül valaki akkor azzal szivesen párbajozok egyet![]()
Jaj gyerekek ezt muszáj nektek elmondanom!
Mivel ma volt (van) április 1., megtérfáltuk a tanárokat!
1.Fogpaszta az ajtókilincsre!
2.Pókot raktunk a padalá (kb 15cm volt) (a legjobb azon, hogy a tanár neve Pok István, de mi Póknak hívjuk![]()
![]()
)
Továbbá a krétára, szivacsra kinyomós sajtot nyomtunk xD![]()
![]()
!
Az egyik lány bebújt a szekrénybe és csak az óra közepin jött elő ezzel a mondattal: *torkaszakattából üvöltve* BOLONDOK NAPJA!!
Erre az egész osztály RÖHÖGNI kezdett, igen jól olvasod RÖHÖGNI nem nevetni, hanem RÖHÖGNI! A másik órán a 7.-esek átjöttek a mi osztályunkba xD NAGY VOLT! Következőnél úgy voltunk megeggyezve, hogy az egész osztály kimegy WC-re táskával kabátokkal, mindennel és a tanár azt fogja hinni, hogy nem vagyunk ott.Mire ő elment volna szólni valakinek, addig mi gyorsan visszafutunk xD! De sajnos ez ment, mivel az igazgatónő bejött és LECSESZETT minket, hogy ne csináljuk, mert, hogy akkor fertőtleni kell a táskánkat (Mondom dik má a Gigolo miket beszél xD)!
Az utolsó óra volt a legeslegjobb!Mindenki kisminkelte magát, mintha vérezni és amikor a tanár bejön, akkor kecsapot rakunk az arcunkra (FÚJ de ECTES szagú volt :S). Az osztály másik fele átmegy a 7.-be és ottmarad! És ez meg is történt :-)!
Hát igen ez volt a mai nap, lehet kommenteket írni![]()