ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én már a legelején elakadtam![]()
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én már a legelején elakadtam![]()
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
OBig!Akik voltak nyáron a találkozón és volt idejük otthon játszani a demóval,annak naná nem olyan nehéz...főleg,hogy most több fáklyát és medit kapunk
Amiért lábat is csókoltatok...újabban igen agresszívan játszok![]()
Az első két pályán nem kell sem medi, sem fáklya. A többit még nemtom.
Igaz, én nem vagyok agresszív.![]()
Lehet, átsorolom magam a kocajátékosok közé. Én elakadtam. Mindjárt az elején. Lehet, nem melóban kéne játszani xD Jólesett volna pedog szentségelni hangosan.
Így utólag nem olyan veszélyes az első két pálya. Mindenre van egyszerűbb megoldás.![]()
Na végigvittem: nagyon szép, nagyon nagy, nagyon jó.
Visszahozta a játék a klasszikus hangulatot, nagy nyitott terekkel, sok útvonallal, jól eldugott járatokkal és kapcsolókkal (amikért DG+), okos csapdákkal és időre futásokkal. Az ellenségekből sincs hiány, denevér szinte minden sarok lesz a későbbi pályákon... na és azok a szellemek! Pont a legjobbkor, a köteleknél...
Spoiler!
A feladványoktól nem nagyon lehet elakadni, mert nem, a nehézséget inkább a jól eldugott járatok és kapcsolók adják, no meg a sötétség, de fáklya az van bőven. Na és arról a kőgolyós csapdáról akkor még nem is beszéltünk, mert ott is kellett pár perc, mire rájöttem a logikára.
3 secretet találtam az első pályákon, a többit hiába próbáltam még keresni is, de nem leltem rájuk. Ügyesen el lettek dugva!
A zenék nagyon passzolnak a helyszínekhez, a Hitmanesért és a BloodRayne részletért külön pirosponty!
Viszont pár kisebb bugba is beleakadtam, pl. a kötélnél, a híd alatt ha jobban belengsz, rögtön a hídon kötsz ki. A csontik is előszeretettel lubickolnak a vízben.
Összességében nagyon jó kaland, nagyon ügyesek vagytok, és ilyenkor vagyok büszke a magyarságomra.
Mindenkinek ajánlom, még a kezdőknek is - leírással menni fog!Ha nem, ott lesznek a mentések egy-egy nehezebb feladat után. De tényleg senki ne hagyja ki!
![]()
Eeh igen, a csontikkal sajnos nem tudtunk mit kezdeni, hadd fürödjenek. xD
Nagyon örülök, hogy sikerült végigjutni, és hogy tetszett is, és köszi a véleményt!Visszajelzéseket mindig jó olvasni
Sötétség - hmm, ez érdekes, lehet, nekem túl világos a monitorom, de nálam semmi se sötét, egyáltalán. Fáklya csak a nagyon elrejtett dolgokhoz kellett max. O.o
Utoljára módosítva: Matie által : 2014-02-26 11:09
Sziasztok
Köszi Matie és Tombraider95. Nagyon klassz kis retro TR volt.
Nekem sem volt túl sötét. Fáklyát, inkább a jól körbenézéshez használtam.
Azért kezdőknek nem ajánlanám.
Igazán útálatos volt a szellem és a gurgulázó kő ..![]()
![]()
Gondolom tudod, a végén körbe lehet menni a dekor falon, sőt egy barlangot is meg lehet tekinteni.
![]()
Hú, na erről nem tudtamDe sejtettem... aki keres, az talál, az első pályán is fel lehet jutni a sziklákra sajnos.
Spoiler!
Gratulálok a pályához és a főoldalon is van róla hír
Nagyon ügyesek vagytok
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)