Renteg kis apró különbség van a PC és a PS4-es verzió között, ha összehasonlító képeket vagy videókat néz az ember.Én mindenképp a Definitive Edition mellett teszem le a voksom, a látottak alapján.
Spoiler!
Renteg kis apró különbség van a PC és a PS4-es verzió között, ha összehasonlító képeket vagy videókat néz az ember.Én mindenképp a Definitive Edition mellett teszem le a voksom, a látottak alapján.
Spoiler!
Sziasztok, készítettem egy videót a Tomb Raider Definitive Edition-ről PS4-ről, nem single player, hanem egy kis multiplayer mókázás, kommentárralJó szórakozást hozzá, ha megnézitek!
Üdv: illegalfreq
http://youtu.be/oQ9Xq7DiEt8
Köszi a videót, öröm volt nézni!![]()
![]()
VégignéztemNagyon jól játszol
Ja és a gránátok azért vannak a holttesteknél, mert nekik meg van az a skill, hogy mikor meghalnak a csomagjukban egy taposóakna van, ami felrobbanNagyon cseles azért
![]()
"Need doctor bad..."
Roli és YzaaA, köszönöm!
Ó, akkor azt a taposóaknás skillt nekem is be kell gyűjtenem, köszi a tippet!![]()
Nincs mit
Tetszik nagyon a pálya am
De most offolok 1 picikét, szóval elnézést kérekde valaki nem tudja megmondani, hogyan lehet egy steam-es játékot hivatalossá tenni? Mert így nonsteam játékos tört verzoójuk TR-vel nem igazán lehet multizni
Pedig 1 csomó emberrel mekkora poén lenne
(Ja és fel is iratkoztam a csatidra mellékesen![]()
)
"Need doctor bad..."