Megnéztem én is az új videót, és két dolog van, ami mindenképp szembetűnő
1. Tényleg gyönyörű, és élethű Lara
2. Tényleg igazatok van 100x jobban elhinném, hogy inkább távol kelet felől fújta felénk a szél.....ami nem gáz, csak na...tetszik minden, az új TR is, de nem tehetek róla, valahogy ha régi Larára, régi TR részekre gondolok,
akkor hiányérzetem lesz.... Love u old Lara! A szívünkben élsz!

Válaszol idézettel
  Válaszol idézettel Lara is egyre szebb, bár a mimikája nem lett gazdagabb. Csak nekem tűnik sokszor bambának az a lány?
 Lara is egyre szebb, bár a mimikája nem lett gazdagabb. Csak nekem tűnik sokszor bambának az a lány?  De a haja legalább nem bugos, mint az enyémnek PC-n.
 De a haja legalább nem bugos, mint az enyémnek PC-n.  És kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a már felnőtt, érett, tapasztalt Lara.
 És kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a már felnőtt, érett, tapasztalt Lara.

Én sem vagyok milliomos, csak türelmes. Több mint fél év kellett hogy legyen jobb videókártyám... És? Nem szaladt el a játék. Majd ha úgy gondolom hogy pár év múlva kell nekem egy PS4, akkor még jobban is fogok vele járni hogy akkor veszem meg (olcsóbb lesz, addigra több játékot adnak ki rá), ugyanúgy az sem fog elszaladni, megvár.
 Én sem vagyok milliomos, csak türelmes. Több mint fél év kellett hogy legyen jobb videókártyám... És? Nem szaladt el a játék. Majd ha úgy gondolom hogy pár év múlva kell nekem egy PS4, akkor még jobban is fogok vele járni hogy akkor veszem meg (olcsóbb lesz, addigra több játékot adnak ki rá), ugyanúgy az sem fog elszaladni, megvár. 
 .
.
						 Michele eredeti hozzászólása
 Michele eredeti hozzászólása