Én ilyent még nem is hallottam. Milyen verzióvbal játszol? Eredeti? Tört?
Esetleg javaslom a GOG-os verzió beszerzését, ahhoz nem kell telepító sem.
Ebben esetleg tudok segíteni, de priviben.
Én ilyent még nem is hallottam. Milyen verzióvbal játszol? Eredeti? Tört?
Esetleg javaslom a GOG-os verzió beszerzését, ahhoz nem kell telepító sem.
Ebben esetleg tudok segíteni, de priviben.
Szia.
Szerintem, korának egyik leggyengéb videókártyája az MX 440. A gond ott lehet.
Ettől függetlenül, javaslom inkább a TR1 futtatását GLaDOS vagy DOSBOX alatt.
GLaDOS alatt nagyon szép a grafika, de fizetős. (esetleg priviben tudok segíteni)
Ami egyszerűbb, DosBOx. Ez kiváló választás, ingyenes, de kell egy kis tudás a belövéséhez.
Viszont 100% DOS kompatibilitást ad.
Egy kis demo:
Utoljára módosítva: Duduska által : 2013-11-10 13:46
Véletlenül valaki nem játszott a TR1-gyel Mac-en? Mert olyan képeket láttam, hogy szemem kettéállt Lara domborlatain... Hol maradtak a jó öreg piramisok?
WOW!
Komoly??
Még nem láttam ilyen képeket róla...
Majd körbeszaglászok az ismerőseim közül ki játszott Mac-en vele
Volenti Nihil Difficile
Kedves OBig és Kedves Duduska!
Tegnap este tudtam foglalkozni az előzőekben említett 3D megjelenítési problémával (#100).
A program és a megjelenítés immár kitűnően működik, köszönhetően az önzetlen segítségeteknek.
Kellemes hétvégét, és jó szórakozást Nektek, és minden fórumlátogatónak!
Bares
Utoljára módosítva: Bares által : 2013-11-24 10:54
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=203557
Azért nemsemmi....:O
remélem androidra is megjelenik idővel...
Basszus... Hogy mindig az ios-osok igényei vannak kielégítve... De ez gyönyörűszép! Annyira jó lenne, ha megjelenne androidra, nameg pc-re is. De androidból 2.3.6-os változatra is legyen, vagy nem veszem meg.
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Megvettem a Tomb Raider 1-3-at gog.com-ról és az a Tomb Raider 1, amit adnak hozzá, egyszerűen nem megy, azt írja ki, hogy nincs opengl kompatibilitása a laptopomnak ad 1, ad2 a vírusírtóm törli a gogwrapper.exe-t is... :S De ha letiltom a vírusírtót, akkor hiába van meg a gogwrapper.exe, attól függetlenül kiírja az opengl hibát... Mi ilyenkor a teendő? Mivel integrált videókártyás a laptopom, így nem tudom, hogy az-e a probléma... Előre is köszönöm a segítségeteket! Jaj és még valami, win7-en játszanám és az sem egy életbiztosítás a régi TR-eknek... De a TR2 (a gog-os verzióhoz fel lehet tenni a magyarítást?),TR3,TR4, TR5, TR6, Legend, Anni futnak rajta, érdekes, nemde?
Viszont olvastam egy olyanról, hogy a steames verziójú TR1-ben vissza lehet hozni a ps1-es számokat, de mivel a gog.com-os változat és a steames változat ugyan azokat a fájlokat használja, így a gogo-os változattal is meg lehetne csinálni, na de az opengl hiba a bajom... Itt a link, hátha valaki sikerrel járna. http://steamcommunity.com/sharedfile...118984427#5532
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
húha, van egy olyan progi hogy openal az ilyen ddl bigyó rakd fel hátha akkor lejátsza meg állíts a compatibilitáson xp servise pack 3 ra (nem tom milyen az op rendzsered)
http://www45.zippyshare.com/v/66516774/file.html
(két kattintás és fölteszi és az eltávolítása is könnyű)
Spoiler!
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)