Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ezt mind megadja a box is, böngésző mi a fenének egy konzolba ? Ha netezni akarsz arra ott van a PC, online filmeket Live-on keresztül is lehet nézni, letölteni, de sztem ez is hülyeség mert a konzol arra való, hogy játsz nem filmet nézni arra ott van a TV, PC, DVD stb.
Nekem 250 Gb HDD-m van és még a felét sem használom ki szal az a +60 GB nem érv...
A box joystickja sokak elmondása szerint jobb, kényelmesebb, fokozza a játékélményt az elem már a legkevesebb az elem nem drága ha meg nem akarsz újat venni - már feltalálták az elemtöltőt is
Multimédiás anyagokat a boxra is tudsz tárolni, sőt nem is kell mert csak a helyet foglalja Windows Media Centeren keresztül a PC-ről egyenesen a boxra tudod Streamelni a filmeket, képeket, zenéket sőt ha nincs WMC-d még akkor is megtudod csinálni mivel ha egy routeren keresztül fut a gépen és a boxon a net akkor a box automatikusan felismeri a géped és nyugodtan turkálhatsz a gépedben....
A box is viszi a 3D-t és nagyon jól kijön...
Blu-Ray mint mondtam már minden ugyanúgy kijön DVD-n boxra mint ami PS-en Blu-Rayen....
Szal ez a 15ezer ft semmivel se ad többet mint a box
Hát szerintem te sem tartanád hülyeségnek amikor semmi nincs a tvben és csak ágyban vagy 2-3 mozdulat és azt nézel amit akarsz magyarul.
Úgy gondolom nem hiába él már több mint 10 éve a PS joy-a
Igen feltalálták az elemtöltőt ami ismét + pénzbe kerül
Lehet meglehet csinálni a mediás anyagokat de olyannyira körülményes épp ezért psen 2 mozdulat és megvan minden, attól hogy te nem használod ki a HDD attól más biztos h kihasználja.(tipp ne mindig magadból indulj ki.)
Én nem arra a 3Dre gondolok ami kék,piros szemüveges XDXD hanem az újra amire csak a PS3 kontabilis.
Én nem mondtam hogy nem jön ki DVDre csak ahogy írtam egy 11 gigás játék 8 gigába bezsúfolva.
Jaaj igen megkapsz egy "PS1 konzolt" is.
Szal bőőőőőőven benne van abban a 15ezerben.
De itt nem is ezen kéne vitázni hogy szoftveresen melyik jobb hanem hardveresen és kijön
Blue ray olvasó drágább mint a DVD olvasó ott van + 60GB és a továbbiakban a gép sokkal erősebb így megint azt mondom hogy az XBOX360 drágább.
Ugyan így gondolom a játékoknál rögtön megjelenéskor ugyan annyiba kerül mind2 konzolon pedig a blueray lemez drágább azaz itt is az XBOX lemez drágább lehet hamarabb esik le de eza minimum.
Már elvből nem vennék az MStől semmit mert egy pénz éhes banda az enyémből meg nemfognak XD