Ezt mind megadja a box is, böngésző mi a fenének egy konzolba ? Ha netezni akarsz arra ott van a PC, online filmeket Live-on keresztül is lehet nézni, letölteni, de sztem ez is hülyeség mert a konzol arra való, hogy játsz nem filmet nézni arra ott van a TV, PC, DVD stb.
Nekem 250 Gb HDD-m van és még a felét sem használom ki szal az a +60 GB nem érv...
A box joystickja sokak elmondása szerint jobb, kényelmesebb, fokozza a játékélményt az elem már a legkevesebb az elem nem drága ha meg nem akarsz újat venni - már feltalálták az elemtöltőt is

Multimédiás anyagokat a boxra is tudsz tárolni, sőt nem is kell mert csak a helyet foglalja Windows Media Centeren keresztül a PC-ről egyenesen a boxra tudod Streamelni a filmeket, képeket, zenéket sőt ha nincs WMC-d még akkor is megtudod csinálni mivel ha egy routeren keresztül fut a gépen és a boxon a net akkor a box automatikusan felismeri a géped és nyugodtan turkálhatsz a gépedben....
A box is viszi a 3D-t és nagyon jól kijön...
Blu-Ray mint mondtam már minden ugyanúgy kijön DVD-n boxra mint ami PS-en Blu-Rayen....
Szal ez a 15ezer ft semmivel se ad többet mint a box