Oldal: 10 / 54 ElsőElső ... 8910111220 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 91 - 100 (533) összesen

Téma: Konzolok

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Lara Croft2 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem tud valaki olcsón PS-önöket vagy XBOX360-akat? Megvételre/eladásra gondoltam!! Előre is köszi.
    http://www.konzolokszervize.hu/plays...ck-ops-ps3-ps3
    http://www.konzolokszervize.hu/micro...-xbox-360-slim

Az Xbox miért nem minőségi ? Az is nagyon jó, sokkal olcsóbb mint a PS, több játék van rá és egy kicsit szebb a grafikája, a játékok még újonan is olcsóbbak rá (PS-en csak a Blu-Ray miatt drágábbak) vagy ha nem akarsz egyáltalán rá költeni semmit se akkor kilehet flashelni és ingyé vannak a játékok.
    A PS is nagyon jó gép, ott ingyé van a Multiplayer meg a netes szolgáltatás.Van egy csomó nagyon jó exkluziv játék rá.A PS3-ban van Blu-Ray lejátszó ami arra jó hogyha elromlik a DVD lejátszód akkor használhatod a Blu-Ray na meg mostanság egyre több dolog jön Blu-Ray disken

Használtan nem ajánlatos ilyen dolgokat venni főleg nem Xboxot nem mert azok általában azért adják el mert RROD-ot kapott.De ugyanez a veszély fennál a PS-nél is hiszen ott is van YLOD, de az Xboxnál gyakoribb ez a hiba.
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-03-15 15:22

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Egy kicsit pontosítok
    Van játék ami boxon szebb mert nemtudták átporolni normálisan PSre de ez olyan 20-30% a játék kínálatokból.
    XBOX 360, PS3 játékok ára újonnan ugyan az

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Xbox is minőségi, de azt mondják, PS-nek szebb a grafikája.
    Nem mondom én azt, hogy nekem minőségi konzolom van, de többre nem futotta, és én eddig meg vagyok vele elégedve, teljesen. Csak nem szoktam 3 óráig nyúzni, szoktam pihenteni mielőtt kikapcsolom, és ha enegriafelhasználás szempontjából nem is a legjobb, még mindig jobb, mint a javítása, nem akarom javíttatni.
    Na meg ha azt nézzük, a PS elsőre jól lehúz anyagilag, de utána az ingyen Multiplayer miatt lehet, hogy ki is fizetődik a drágasága.
    Ugyanis a marha Microsoft azért is pénzt kér, hogy jól ki tudjad használni az internetes játékélményt.
    Anything could happen
    And it will

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Ps3 jatekok igenis dragabbak igaz nem sokkal de akkor is meg az xbox jatekoknak hamarabb esik az ara, szinte mind1ik multiplatform jateknak szebb a grafikaja xboxon.multival sokat ersz, egy csomo vadidegen emberrel jatszol akik radasul meg csalnak is....

Lara Croft2
    Vendég

Alapbeállítás

Köszi a sok fontos infót. Mert nem tudom,hogy a szülinapomra XBOX360-at vagy PS-önt kérjek.A TRU melyiken szebb grafikájú?XBOX360-on vagy PS-ön?

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ps3 jatekok igenis dragabbak igaz nem sokkal de akkor is meg az xbox jatekoknak hamarabb esik az ara, szinte mind1ik multiplatform jateknak szebb a grafikaja xboxon.multival sokat ersz, egy csomo vadidegen emberrel jatszol akik radasul meg csalnak is....
    Ujonnan egyaltalan nem dragabb ugyan azon az aron megy mind 2 platformon, xboxon hamarabb lemegy az ara ez igaz.
    Neeeeem szinte minden multi platform szebb, nekem mind2 volt/van total ugyan az volt nem 1 de nemis 2 jatek.
    Idézet Lara Croft2 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszi a sok fontos infót. Mert nem tudom,hogy a szülinapomra XBOX360-at vagy PS-önt kérjek.A TRU melyiken szebb grafikájú?XBOX360-on vagy PS-ön?
    Ha a TR dont akkor lehet PS3 mert most jon a Trilogy amiben a TRA,TRL lesz a legszebb minden verziohoz kepest +1 GOL DLC, de viszont X360on meg ott a 2 TRU DLC.
    TRU egy erdekes kerdes h melyiken szebb mert vhol x360 masteren meg PS3.
    Szerintem dontson az ar, az exlusive cimek vagy egyszeruen amelyik szimpatikus most mar eljott az az ido hogy egyikse akarja magat kinyirni szoval csalodni igyse ugyse foksz.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Ha TRU akkor Xbox mert ott van a 2 DLC ami fantasztikus....
    A TR Trilogy miatt nem érdemes PS-t venni mert amit a TRT ad az mind megvan Xboxon is, kijött rá a TRL, TRA, TRU lelehet tölteni 2 TRU-ös témát, és még az avatarok is megvannak Live-on amik majd a TRT-hez jönnek
    TRU szebb Xboxon mint PS-ön, hogy te is lásd itt egy vidi :

és sztem a TRT se fog adni szebb TRU-t mint ami Xboxon van.
    am szerintem se fogsz 1ikben sem csalódni, az Xboxon már teljesen kijavitották az RROD-ot már a Slim egyáltalán nem hal meg, de az Elite is nagyon ritka mikor elhalálozik.A PS-ben meg legfeljebb azért csalódhatsz mert drágább
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-03-15 21:37

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Ahogy írtam TRU esetében van ahol Xbox szebb van ahol PS3.
    Xbox:1024x576p
    PS3:1024x720p
    http://www.psu.com/Tomb-Raider-Under...0005939-p0.php
    De mondjuk (szerintem) az tudja aki játszott mind 2 platformon vele
    Jaah és senki nem állította hogy TRU most szebb lesz TRTben az marad a régi XD
    Ha már megvette akkor az ár miatt mér csalódna ááááh embeeer
    és még az avatarok is megvannak Live-on amik majd a TRT-hez jönnek
    ??

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

http://marketplace.xbox.com/en-US/Av...5-d80258410a59
    Itt van az az avatar a TRU-s ami az TRT-hez jön
    Asszem csak a trall hiányzik

Lara Croft2
    Vendég

Alapbeállítás

Köszi mindenkinek a jobbnál jobb ötleteket,és javaslatokat.Akkor azt hiszem xbox360-at kérek a szülinapomra.

Oldal: 10 / 54 ElsőElső ... 8910111220 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •