Ps3 probléma
sziasztok!
az lenne a kérdésem h másnál is előfordul,hogy néha kifagy a multi játék,illetve töltés közben?
Elő.![]()
már arra is gondoltam,hogy a gépemmel van vmi.........mert jelenleg csak az az egy játékok van,nem tudok mást kipróbálni
és szörnyű,mert kilépni sem tudok,az egész gépet újra kell indítanom,csak a Restart oldja meg :/
és mostanában egyre többször csinálja ma leültem,mondom kipróbálom már a multit,mivel 3x végigtoltam a játékot,erre 5 próbálkozásból kb 3x kifagy,meg játék közben elég érdekes
dolgokat csinál,az ellenfél befagy előttem,lőnek rám vagy 100x,erre semmi majd 1 perc múlva a semmitől összeesek,és meghalok........
Ez semmi ne aggódj, nekem olyan dolgokat produkált a multi, hogy minden nap volt valami újdonság: lefagy, végtelenségig tölt, sétáló játékos a levegőben, elveszítette a textúráját a játék, nem sérülő játékos, akadozás, nem láttam az ellenfeleket - vagy épp ők nem láttak engem (ez nem egyszer előfordult, bár ennek örültem)
Ami a legrosszabb volt hogy az egyik kifagyás után elveszítettem a teljes level szintemet, meg vele együtt mindent (tehát nulláról kellett újraindulnom)!
Így fel is hívnám mindenkinek a figyelmét arra, hogy érdemes néha menteni az egész játékot!
Vagy ha úgy gondolja hogy ő az otthoni gépén kívül máshol nem fog játszani akkor az internetes szinkronizálást kapcsolja ki, mondjuk ez PS3...stb. esetén nem tudom pontosan hogy működik, de PC-n a Steamen a Játék tulajdonságokban a Steam Felhő szinkronizálás kikapcs.
Nem csak velem fordult ez elő!
Utoljára módosítva: Géé által : 2013-06-18 13:31
Akkor mi még Pc-vel viszonylag szerencsések vagyunk.
Ez a leírás úgy néz ki, mintha egy rakás bughalmaz lenne az egész... nem mondom, hogy nálam is előfordultak már, de igen elvétve. Ma pedig az első atomcsalóhoz volt szerencsém, 2x sebesség, killhack, robbantáshack, teleportálóhack. Finom volt.
Géé is PC-n játszik...És ahogy olvastam, csak a PC tűnik ennyire bugosnak. Nálam mindig van valami nyavalya. Láthatatlan emberek, végtelen load screen, black screen, csalók, beragadó animációk, bugos pálya (minden használhatatlan rajta), halhatatlan emberkék, crashek (mint ahogy pont most is történt mindannyiunkkal XD), stb. stb. Egy óriási bugfest az egész sajnos.
Pedig ha megcsinálnák rendesen, tök élvezhető lenne.
És állítólag a konzolokon mindig van meccs, a PC-s azokhoz képest kihalt. És sokkal gyorsabb a lobby is, itt meg simán olvasok közbe egy könyvet, míg elindul egy meccs. Ha elindul.
Ennyire nem borzasztó xD Csak kihalt. Loading screennél már hozzászoktam más jétékoknál is, hogy általában a gyengébb gépek miatt tölt be lassabban. Ha már meglévő meccsbe joinolok, nekem nagyon gyors.
Nálam ennyire borzasztó. XD Ma pl. hihetetlenül laggol, de nem csak nekem. Nem telik el úgy nap, hogy ne találkoznék legalább 3-féle buggal. :'D
Hát igen, nálam sem a géppel van a probléma.