Mit kap az az élettelem kocka, aki legálisan "kimaxolja" a multiplayer-t (Prestige 3-as Level 60 + minden fegyver fejlesztés)?![]()
Mit kap az az élettelem kocka, aki legálisan "kimaxolja" a multiplayer-t (Prestige 3-as Level 60 + minden fegyver fejlesztés)?![]()
@zsolt:
Ez de jó![]()
(valahogy ugyan így kergették egymást amúgy...) már azt hittem bevezettek, valami új meccs félét, hogy csak csákánnyal lehet egymásra vadászni... de ha jól láttam egyszerűen csak megbeszélték hogy csak azzal támadnak egymásra.
(mit ki nem találnak
) ilyet mi is csinálhatnánk egyet
mert a steamen már azért elég sokan vagyunk, csak egyszer össze kéne hozni a csapatot, mert már szerintem simán vagyunk 8-an, tehát akár lehetne egy normális meccs csak fórumozókkal.
( most egy pár napot vidéken voltam, de mától vagyok én is újra!már akit érdekel
)
Igen, lebeszélték, hogy csak azzal esnek egymásnak, jól kitalálták...
Most pénteken és szombaton már én is leszek, ha megy a játék, szóljatok!![]()
Tegnap valahogy egyedül maradtam a játék elejére a Underground pályán 4 Solariival szemben. Mondtam nekik, hogy segáz, mivel nem lehet csapatot váltani, ne aggódjanak, játszunk mást. A cél az volt, hogy elérjek a bunkerükig
Sikerült, majdnem 2x, egy pár lépés hiányzott mikor lejárt az idő.
Az elsőnél fellőttem egy gránátot hozzájuk és csak másodperceken múlott, hogy egy halálugrásból respawnoló srácot nem késztettem újrázásraAztán a nagy lelkesedésemben le is kaszált gyorsan.
Az elő szokott fordulnide milyen jól megoldottad a problémát
![]()
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni,hogy xbox hogy multizhassak mindenképp kell gold előfizetés,vagy ha van xy barát,akkor anélkül is lehet?
illetve...ha nincs gold előfizetés,meg tudom nézni a multis mapokat?
Sziasztok!
Vettem egy TR könyvet,amihez kaptam két ajándék DLC multi kódot,asszem a hóhér,és a megégett arcú csákó,nekem nem kell,aki szeretné,az írjon nekem.
Az egyik X-boxos,a másik ps3-as.
Sziasztok!
Megint én ... azt szeretném kérdezni hogy más-más conzolról (PS és PS3) lehet közössen multini ? Akár TR akár akárhol?