Oldal: 207 / 241 ElsőElső ... 107157197205206207208209217 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 2.061 - 2.070 (2403) összesen

Téma: Off-topic

Szuper moderátor OSZRichard logója
    Hely
    Bátaszék
    Üzenetek
    982

Alapbeállítás

Tud valaki segíteni, beírtam a TRs profilomba a Steam azonosítómat és azt írja ki hogy nem talált ilyen profilt rosszat írtam be?
    Jelenlegi aláírás képed

Alapbeállítás

oké...Lara ilyet is tud

Sírrabló Caroline logója
    Hely
    Hatvan
    Üzenetek
    1.450
    Blog bejegyzések
    10

Alapbeállítás

leesek a széktől olyan vicces
    főleg a Hulk
    I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
    Tomb Raider the best game :)

Alapbeállítás

Idézet OSZRichard eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tud valaki segíteni, beírtam a TRs profilomba a Steam azonosítómat és azt írja ki hogy nem talált ilyen profilt rosszat írtam be?
    A Steam-en belül külön létre kell hozni azonosítót. Tehát az még nem jár a Steam fiókkal. Lépj be a profilod beállításaihoz, és ott találsz egy olyat, hogy: Egyedi URL: ezután pedig azt látod, hogy: http://steamcommunity.com/id/ és van ott egy szövegmező, ahova beírhatsz amit csak szeretnél. Ott kell megadnod a kívánt azonosítót, és ha azt leokézod, rövid időn belül már működik is majd az itteni profilba ágyazott azonosító

Szuper moderátor OSZRichard logója
    Hely
    Bátaszék
    Üzenetek
    982

Alapbeállítás

Köszönöm őrmester.
    Jelenlegi aláírás képed

Alapbeállítás

Idézet OSZRichard eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm őrmester.
    Hazámat szolgálom!

Alapbeállítás

Hétvégén nosztalgiáztam,így játszottam a Hitman 2-vel.
    Itt meg kell jegyeznem,hogy imádom Jesper Kyd minden zenéjét,amit komponált a szériához(nem tudom miért vágták ki...mert az Absolution jobban érdemelne ennél az elektromos zaj helyett...namindegy)De most úgy dönöttem,hog y menjen más zene...mivel szerkesztek pályákat,így letöltöttem a TR1-es zenéket és azokat+a RE:Retribution zenéjét tettem be lejátszásra.
    A sztori most kezdődik....ÉLVEZTEM..valahogy a gép megérezte,mikor milyet kéne bejátszani(keverés be volt kapcsolva)

Nem tudom mit gondoljak...ti is szoktatok más játék zenéjét hallgatni,egy más játék alatt?
    Vagy csak én vagyok ilyen kretén? XD

Az utolsó felfedező Matie logója
    Hely
    Lara's Home
    Üzenetek
    900
    Gamer ID-k

Steam ID: anapenka

Alapbeállítás

Én egyszer csináltam olyat, amikor pár évvel ezelőtt először játszottam az AoD-dal, és elértem a Sanitariumba. Utáltam, hogy alig van lőszer, a hangulat nyomasztó volt, Kurtis meg még Laránál is nehezebben irányítható, elakadtam, a zombiktól meg jól be voltam ijedve. Na akkor beraktam valami vidám zenét, hátha nem leszek annyira beijedve. Sajnos nem jött be, úgyhogy savegame letölt, pálya kihagy... Folytattam az Aquatic Research Area-val. Azóta se próbálkoztam ezzel a két pályával.
    Illetve egyszer voltam még lusta, és az új TR-ben meg akartam nézni valamit, de a media player bekapcsolva maradt. Egész jó volt tiszta epic trailerzenékkel.

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Kipróbáltam az én "EPIC" zenei gyűjteményemmel a TR2-t és ritmusra lőttem meg ugrottam.... xD

Alapbeállítás

Idézet Matie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én egyszer csináltam olyat, amikor pár évvel ezelőtt először játszottam az AoD-dal, és elértem a Sanitariumba. Utáltam, hogy alig van lőszer, a hangulat nyomasztó volt, Kurtis meg még Laránál is nehezebben irányítható, elakadtam, a zombiktól meg jól be voltam ijedve. Na akkor beraktam valami vidám zenét, hátha nem leszek annyira beijedve. Sajnos nem jött be, úgyhogy savegame letölt, pálya kihagy... Folytattam az Aquatic Research Area-val. Azóta se próbálkoztam ezzel a két pályával.
    Illetve egyszer voltam még lusta, és az új TR-ben meg akartam nézni valamit, de a media player bekapcsolva maradt. Egész jó volt tiszta epic trailerzenékkel.
    Széééégyelld magad, a Sanitarium a legjobb pálya Jó rajta borzongani picikét.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •