A Resi 5 kb. ugyanolyan hosszú, mint a Resi 4 csak szerintem az 5 könnyebb, csak az a fránya Sheva AI...![]()
A Resi 5 kb. ugyanolyan hosszú, mint a Resi 4 csak szerintem az 5 könnyebb, csak az a fránya Sheva AI...![]()
Hát nekem ott nagyon tetszett a csapatmunka, de néha engem is idegesitett mikot mindig azt mondta hogy "Are u okay" oszt néha úgy hangzott mintha azt mondaná hogy "are u a gay"
Sheva jó volt raktárnak meg néha, ha nem volt golyóm oszt nála volt akkor mindig odaadtam neki a fegyvert és mikor visszaadta tele volt golyóval![]()
AI - Artificial Intelligence, Mesterséges Intellingencia, a Tomb Raiderebn AI-nak számít az, hogy az elelnségek nem azt csinálják hogy mennek mennek és és amikor ott vannak a sarkadban megharapnak, hanem képesek egy kicsit taktikázni, gyorsulnak, és ha szaladsz, akkor nem álnnak meg a lábadnál megharapni (mert úgyis lehagyod őket), hanem pl. ugrással támadnak.
Vagy ha közel vagy hozzájuk és álldogász, akkor megrángatják a kezed (Pl. TRA, oroszlánok, Atlantisziak, krokodilok)
Ting! Azt olvastam a YouTubén, hogy Ashley Grahamnak sokkal jobb az AI-ja, mint Sheva Alomarnak. Igaz ez?![]()
Anything could happen
And it will
Hátöööö, végülis mondhatni. Ashleyvel nem szenvedtem annyit. Talán azért, mert Shevának az inventoryját is neked kell csinálni, egyedül nem képes rendesen használni.
xD
Tudtommal Afrika szegény, és ott még biztos nincs olyan Inventory![]()
Anything could happen
And it will
Én Shevat jobban birtam, Ashley mmindig nyafogott meg mindig a kukába kellet bújtatni úgyhogy nem hiszem hogy Ashleynek több lenne az inteligenciája xD