Oldal: 8 / 25 ElsőElső ... 67891018 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 71 - 80 (247) összesen

Téma: Multiplayer

Alapbeállítás

Idézet Thak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem az a gond, hogy nehéz lenne kontrollerrel játszani, hanem hogy lassú. Egyszerűen nem tudsz olyan gyors lenni vele, mint egy egérrel. Mondjuk nem gáz, mert a konzolosok nme tolják pc-sek ellen
    Igen, de az is hátrányban van, aki PC-n szeretne kontrollerrel játszani

HajfürtFX™ zsolt logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    299
    Gamer ID-k

Steam ID: glitchy-one

Alapbeállítás

Idézet Rumplestillskin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én vele sokkal könnyebben tudok mint gépen.
    Úgy érted, hogy egy távolabbi fej méretű dolgot hamarabb becélzol vele, mint egérrel?

Adminisztrátor Thak logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    162

Alapbeállítás

De minek kontrollerrel tolni pc-n? Sokkal jobb a billentyűzet egér kombó, kifinomultabb. Már ha a játék támogatja ezt, és ez aTomb Raider ilyen. Ami konzolra van optimalizálva, és csak úgy tessék-lássék pc-re átírták, azzal kb lehetetlen tolni. Mondtam is anno, hogy a TR-AoD-ot egy botkormánnyal lehet igazán irányítani, nekem úgy volt a legjobb xD. Előző postomban akartam linkelni ezt a videót, de ha már írtál...
    Ilyet nem lehet konzollal: https://www.youtube.com/watch?v=kacX7qYWX6M Ez egy UT2003 fragvideó. Nagyon szerettem ezt a játékot, én is ezzel a moddal toltam.

Jó, ízlések és pofonok Bár lehet, hogy ha anyám nem ragaszkodik ahhoz, hogy mi aztán nem fogunk konzolon játszani (4-6 éves voltam), akkor mostanra én is konzolos lennék. Kérdeztem, mi volt a baja vele? Azt válaszolta, hogy az elbutítja a kézügyességem, és nem fejleszt rajta semmit, szenvedjek csak a billentyűzettel. Nem tudom, mennyire volt igaza, de úgy gondolom, a pc és kontroller kapcsolata olyan, mint a jégkorcsolya-görkorcsolya. Görkoris bármikor tud jégkorizni, de fordítva nem igaz.

Kitiltott
    Hely
    Dragon's triangle
    Üzenetek
    235
    Gamer ID-k

Gamertag: TheTombGamer

Alapbeállítás

Idézet zsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Úgy érted, hogy egy távolabbi fej méretű dolgot hamarabb becélzol vele, mint egérrel?
    Úgy. Vagyis én. Csak gyakorlás kérdése.

De minek kontrollerrel tolni pc-n?
    Én xboxon tolom. Géphez még nem vettem olyan bigyulát amivel rálehet csatlakoztatni a kontrollert.

HajfürtFX™ zsolt logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    299
    Gamer ID-k

Steam ID: glitchy-one

Alapbeállítás

Idézet Rumplestillskin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Úgy. Vagyis én. Csak gyakorlás kérdése.
    Nekem is van egy Wireless RumblePad 2-esem, az idejét nem tudom mióta. Autóversenyt, TPS-eket, minden vackot ezzel tolok. De egyszerűen lövöldözős játékokra alkalmatlan.
    Van nekem is Xbox-om, a Halo van meg hozzá, és idegesítő, hogy mennyire lassan lehet vele célozni. Az egér jellegéből fakadóan több sebességű mozgásra képes. (Az egészen lassú haladástól a villámgyorsig sokkal több lépcső van, mint kontrolleren és a két véglet is nagyobb.)

Írok istenbizony egy programot, amivel a képernyőn egy megadott méretű karikába kell belevinni egy kurzort és lemérem az átlagidőket egérrel és kontrollerrel

Kitiltott
    Hely
    Dragon's triangle
    Üzenetek
    235
    Gamer ID-k

Gamertag: TheTombGamer

Alapbeállítás

Idézet zsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    idegesítő, hogy mennyire lassan lehet vele célozni. Az egér jellegéből fakadóan több sebességű mozgásra képes. (Az egészen lassú haladástól a villámgyorsig sokkal több lépcső van, mint kontrolleren és a két véglet is nagyobb.)
    Szerdán megjön az Avermedia, és veszek fel TR végigjátszást, és akkor majd megnézheted hogy hogyan célzok én, meghogy hogyan játszom.

Az utolsó felfedező Matie logója
    Hely
    Lara's Home
    Üzenetek
    900
    Gamer ID-k

Steam ID: anapenka

Alapbeállítás

Ilyet nem lehet konzollal: https://www.youtube.com/watch?v=kacX7qYWX6M Ez egy UT2003 fragvideó. Nagyon szerettem ezt a játékot, én is ezzel a moddal toltam.
    Az biztos, hogy konzolon lehetetlen lenne, imádtam az Instagib módot, egérrel nagyon pontosan lehetett célozni...

Én a kezdetek óta PC-n játszok, és el nem tudom képzelni, hogy lehetne rendesen TR multizni kontrollerrel. Persze megszokás kérdése (a launch partyn mit összeszenvedtem, mire végre sikerült lelőni Bambit...), de egyszerűen nem lehet annyira gyors/pontos, mint egérrel.

Egyébként többször is olvastam itt-ott, hogy ha a célzás gombot kétszer nyomjuk meg, akkor Lara automatikusan becélozza az ellenséget. Nem tudom, hogy csak konzolon működik-e, nálam nem működött, multiban pedig nem hinném, hogy be lenne kapcsolva.

Történész Corty logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    65
    Gamer ID-k

PSN ID: corty82

Alapbeállítás

Idézet Roli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Össze kéne gyűljünk többen a fórumról, ahogy láttam, Corty is PS3-on játszik.
    Igen PS3-on játszok ÖSszegyűlhetnénk valamikor. Mondjuk nekem kb. 1 órám volt eddig, amit multizással töltöttem nem rossz, de azt a kevés szabadidőmet ami van inkább a single playerrel töltöm és mióta megjelent még mindig csak 70% körül járok...mondjuk nem sürgetem, nincs ezzel semmi baj
    Tehát multiba szerintem elég noob leszek de legalább lesz frag rate-etek
    A hétvégén, az ünnepek alatt ha úgy van összebeszélhetnénk egy baráti multizós kikapcsolódós játékra
    Utoljára módosítva: Corty által : 2013-03-30 16:48

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Akkor mindenképp beszéljünk meg egy időpontot, lehet még csatlakoznának többen is hozzánk, és akkor mehetne a játék.

Alapbeállítás

Helló. Csatlakoznék a ps-csapathoz. PsNetwork nevem szintén Calmild.

Oldal: 8 / 25 ElsőElső ... 67891018 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •