Amúgy van egy program, ami segítségével te állíthatsz be pár gombot a RESI4 PC verziójában, én is azt használtam. De csak 1-2 gombot állítottam át, mert egy idő után megszoktam.
Amúgy van egy program, ami segítségével te állíthatsz be pár gombot a RESI4 PC verziójában, én is azt használtam. De csak 1-2 gombot állítottam át, mert egy idő után megszoktam.
na, az jó, én már nem állítom át, mert mire ezt megszoktam...
az hiányzana, hogy még egy konfigurációt is megszokjak... pfff.. azért kössz a lehetőséget, mondatad volna kb. 4 hónapja xDDD
amúgy a TR9-nél szerintetek könnyen meg lehet majd szokni az irányítást? én nagyon remélem... mert azt utálom a legjobban, ha nem magam maitt esek le valahol, hanem a shitty irányítás miatt
Anything could happen
And it will
hát aszthiszem nem fogok én ide képet rakni mert a print screen már megint b.sz.kodik
"Need doctor bad..."
boxon nem hiszem, hogy probléma lessz az irányitással
LooooooL egy pillantra el is felejtettem xDDD valóban gamepadon nincsen (vagy nagyon ritkán van baj az irányítással)
hát hogyne hogy boxra veszem meg, azért van a konzol, hogy a jó játékokat azon játsszuk ki (kiéve Resi4 -.-)
amúgy trfan mennyi volt a TE játékidőd a Resi5-ben? olyan hosszú, mint a Resi4? vagy hosszabb?
Anything could happen
And it will
fogalmam sincs mennyi volt rég volt már az, de éleg hosszú az is, nem annyira hosszú mint a 4, de az 5 10000000x jobb mint a 4....
ja, én meg a a Bolygó Hollandi vagyok a SpongyaBobból
SZERKI:
hoztam két új Hydrophobiás képet. (már régebbenn is csináltam) nekem a himbálódzós nem tetszik (az első) úgy látszik, csak a QOTW folyosói mennek...
http://i55.tinypic.com/15y6ikz.jpg
és itt a kicsit is normálisabb:
http://i51.tinypic.com/kohuv.jpg
Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-03-16 18:28
Anything could happen
And it will
A Resi 5 kb. ugyanolyan hosszú, mint a Resi 4 csak szerintem az 5 könnyebb, csak az a fránya Sheva AI...
Hát nekem ott nagyon tetszett a csapatmunka, de néha engem is idegesitett mikot mindig azt mondta hogy "Are u okay" oszt néha úgy hangzott mintha azt mondaná hogy "are u a gay"
Sheva jó volt raktárnak meg néha, ha nem volt golyóm oszt nála volt akkor mindig odaadtam neki a fegyvert és mikor visszaadta tele volt golyóval