PC-re meg PS-re is már találtál volna jelentkezőt, de biztos játszik valaki a fórumról XBOXon is!![]()
Utoljára módosítva: zsolt által : 2013-03-29 00:13
multiban egyedül játszom rescueban és csak szállítom a mediket, és már 7-es szinten vagyok!!!!!!!!!!!!
Köszi a tippet!
Már 18És kaptam egy olyan achit hogy: On my way up
Utoljára módosítva: Rumplestillskin által : 2013-03-29 11:16
Így azért elég unalmas lesz 60-ig felmenni... Meg kicsit be is lassul. Mondjuk én kiszedtem a passzívok közül a "plusz XP" plecsnit, mert vannak viccesebbek is. Amúgy el nem tudom képzelni, hogy lehet konzolon fps-ezni... mennyi idő, míg becélzol vele valakit, vagy megfordulsz, stb, egér nélkül?
Multi úgy fun, ha mások ellen tolod. Szórakozol, megy az idő és jön az xp ígyis úgyis.![]()
Egyetértek.![]()
Én az esetek 90%-ában benne vagyok a játékban legtöbbet meghalt játékos TOP 2-ben, sokszor első vagyok
Megyek és lövök, csinálom amit kell és néha repülök.
Nincs ezzel baj.
Tegnap Matie-vel együtt zúztunk, ketten voltunk két másik ellenfél ellen, akik átlag 15 szinttel voltak felettünk (25. szint környékén vagyunk), de eszünkbe se jutott kilépni. Küzdöttünk, mint disznó a jégen, vesztettünk, de aztán kezdődött a következő.
Van, hogy 10. szint alatti ellenfél nyír ki úgy, hogy azt se tudom mondani hogy fapapucs, szóval némi tehetséggel, rutinnal pótolható a szintkülönbségből fakadó ideig-óráig tartó előny.
De egyébként a kontroller probléma jogos: szép, hogy most már nincs auto. célkeresés, de azért találhattak volna arra valami megoldást, hogy kontrollerrel kb. ugyanolyan hatékonyan lehessen harcolni mint egérrel-billentyűzettel.![]()
Utoljára módosítva: zsolt által : 2013-03-29 13:27
Nem az a gond, hogy nehéz lenne kontrollerrel játszani, hanem hogy lassú. Egyszerűen nem tudsz olyan gyors lenni vele, mint egy egérrel. Mondjuk nem gáz, mert a konzolosok nme tolják pc-sek ellen![]()