Tud valaki segíteni, beírtam a TRs profilomba a Steam azonosítómat és azt írja ki hogy nem talált ilyen profilt rosszat írtam be?
Tud valaki segíteni, beírtam a TRs profilomba a Steam azonosítómat és azt írja ki hogy nem talált ilyen profilt rosszat írtam be?
oké...Lara ilyet is tud![]()
leesek a széktől olyan vicces
főleg a Hulk
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
A Steam-en belül külön létre kell hozni azonosítót. Tehát az még nem jár a Steam fiókkal. Lépj be a profilod beállításaihoz, és ott találsz egy olyat, hogy: Egyedi URL: ezután pedig azt látod, hogy: http://steamcommunity.com/id/ és van ott egy szövegmező, ahova beírhatsz amit csak szeretnél. Ott kell megadnod a kívánt azonosítót, és ha azt leokézod, rövid időn belül már működik is majd az itteni profilba ágyazott azonosító![]()
Hétvégén nosztalgiáztam,így játszottam a Hitman 2-vel.
Itt meg kell jegyeznem,hogy imádom Jesper Kyd minden zenéjét,amit komponált a szériához(nem tudom miért vágták ki...mert az Absolution jobban érdemelne ennél az elektromos zaj helyett...namindegy)De most úgy dönöttem,hog y menjen más zene...mivel szerkesztek pályákat,így letöltöttem a TR1-es zenéket és azokat+a RE:Retribution zenéjét tettem be lejátszásra.
A sztori most kezdődik....ÉLVEZTEM..valahogy a gép megérezte,mikor milyet kéne bejátszani(keverés be volt kapcsolva)
Nem tudom mit gondoljak...ti is szoktatok más játék zenéjét hallgatni,egy más játék alatt?
Vagy csak én vagyok ilyen kretén? XD
Én egyszer csináltam olyat, amikor pár évvel ezelőtt először játszottam az AoD-dal, és elértem a Sanitariumba. Utáltam, hogy alig van lőszer, a hangulat nyomasztó volt, Kurtis meg még Laránál is nehezebben irányítható, elakadtam, a zombiktól meg jól be voltam ijedve. Na akkor beraktam valami vidám zenét, hátha nem leszek annyira beijedve.Sajnos nem jött be, úgyhogy savegame letölt, pálya kihagy... Folytattam az Aquatic Research Area-val. Azóta se próbálkoztam ezzel a két pályával.
Illetve egyszer voltam még lusta, és az új TR-ben meg akartam nézni valamit, de a media player bekapcsolva maradt. Egész jó volt tiszta epic trailerzenékkel.![]()
Kipróbáltam az én "EPIC" zenei gyűjteményemmel a TR2-t és ritmusra lőttem meg ugrottam.... xD