Míg az igazi film várat magára, addig már készülőben van a Raider Origins, egy rajongói rövidfilm.Mit gondoltok?
Míg az igazi film várat magára, addig már készülőben van a Raider Origins, egy rajongói rövidfilm.Mit gondoltok?
Na ez tök jó.
Az én véleményem az ilyen rajongó fan made rövidfilmekről: Szerintem nem rosszak sőt néhány nagyon is jó és akár lehetne belőle teljes estét mozifilm is ez a Raider origins első látásra klasszul néz ki.![]()
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
Nagyon komolynak néz ki!Bár ez szerintem kicsit durvább egy fan made videótól
![]()
Spoiler!
Így nézne ki a Tomb Raider Movie 2013![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
Látom, hogy itt Olivia Wilde-ot favorizálják sokan, de nekem is lenne egy javaslatom az új Lara kapcsánSzintén a House-ban szerepelt (az utolsó évadban) Odette Annable
Én már a reboot előtt is őt mondtam volna inkább, mert szerintem teljesen olyan karakter a lány, mint amilyennek egy Lara Croft-nak lennie kell.
Hát én nem favorizálom. Jolie-nak kéne 30 kilót híznia és tökéletes lenne újra.![]()
Odette Annable én is szivesen látnám, bár nekem csak a Cloverfieldböl, meg valami romkom-ból ismerős.
Jolie-nak szerintem több kellene 30 kilónál
Romkom? Azt hiszem az talán a "Már megint te?" lehetett Kristen Bell-el. Én igazából a Breaking In című sorozatban kedveltem meg (most azt hiszem Simlisek címen fut vagy az RTL2-n, vagy a Super TV2-n) Na ott aztán tipikusan olyan Lara féle vagány karakter.
Külföldi oldalakon amúgy mondták Jennifer Lawrence-t is. Lehet, hogy ő sem lenne rossz, de nekem akkor is Odette Annable marad a favoritom. Bár meglepődnék rajta, ha egyáltalán felmerülne a jelöltek közt a neve![]()
Szerintem Megan Fox is jó lenne Laranak. még Angelinára is hasonlíthttp://www.google.hu/search?hl=hu&si...8_IipQB9oPM%3A
Utoljára módosítva: Dodo által : 2013-03-19 21:33
Megan Fox nem igazán Larának való. Egyrészt az első Transformers idején még volt benne természetesség, ami mostanra totál kiveszett (nem csúnya, de teljesen műnő). Másrészt túl kurvás. Harmadrészt, míg Lara egy egészen kivételes intelligenciával megáldott csaj, Megan Fox arcáról olyan fajta sötétség sugárzik, mint egy fekete lyukból. A testalkata jó lenne a szerephez, semmi más nem.