Oldal: 61 / 82 ElsőElső ... 1151596061626371 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 601 - 610 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Az utolsó felfedező Matie logója
    Hely
    Lara's Home
    Üzenetek
    900
    Gamer ID-k

Steam ID: anapenka

Alapbeállítás

Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Persze, csak télen ez nem javallott, mert nyitott ablaknál bejön a hideg.
    !

--
    Crash, nem tudom, működik-e, de ha csinálsz a tomb3.exének egy parancsikont, jobb klikk -> Tulajdonságokra mész, a cél mező végére (szóköz után, azt hiszem) idézőjelek nélkül beírod, hogy "-w" vagy "-windowed", akkor elvileg ablakos módban kéne, hogy elinduljon. Van, akinek bejön, van, akinél nem jó, remélem, sikerül. Jobb módszerről nem tudok.
    Utoljára módosítva: Matie által : 2012-12-07 21:00

Alapbeállítás

Idézet Matie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    !

Crash, nem tudom, működik-e, de ha csinálsz a tomb3.exének egy parancsikont, jobb klikk -> Tulajdonságokra mész, a cél mező végére (szóköz után, azt hiszem) idézőjelek nélkül beírod, hogy "-w" vagy "-windowed", akkor elvileg ablakos módban kéne, hogy elinduljon. Van, akinek bejön, van, akinél nem jó, remélem, sikerül. Jobb módszerről nem tudok.
    Sajnos nem megy, de köszi

Alapbeállítás

Miért van az, hogy nekem k*rvára lassan tölt vidiket YTre s konvertálni is nagyon lassan csinálja -.-" Már kicsit kezd elegem lenni ebből

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Milyen gyors a feltöltési sebességed? Nekem lassú sajnos, úgyhogy tudom milyen érzés. xd Konvertálásnál pedig ne használj túl jó minőséget, a youtube úgyis újrakonvertálja. HD(1280x720) videónál 3mbps a limit.
    youtube.com/ScureHD

Alapbeállítás

Én mindig Avira konvertálok. Mire csináljam akkor?

Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Én Adobe Premier Pro-val vágom a videókat. H.264 kódolást szoktam kiválasztani ami MP4-ben menti el a videókat. A bitsűrűség 3mbps, hangnál pedig 192kbps. Így egy 15perces videó úgy 350mb.
    youtube.com/ScureHD

Ereklyevadász Duduska logója
    Hely
    Kecskemét
    Üzenetek
    328

Alapbeállítás

Jó az avi. Azt mindenki lebírja játszani és mindenhol használható. (Mac, Linux, Android, Win XX)
    Konvertáláshoz használd a Virtual Dub-ot. Videókódeknek a H264-et, hanghoz a Lame-t.
    1800-1200-hoz (25 fps), a 2 lépéses kódólással 3600 kbit /sec, hang MP3 320 kbit/sec 48 Khz.
    Így KB 400 Mb egy 15 perces vidi a gyogyó tubéra. A gyogyón, full HD-is kiválasztható.

A virtualdubot lerakhatod tálcára a konvertálás idejére.
    Viszont lépésenkét 2 óra a konvertálás, azaz 4 óra a teljes videó.
    A 32 bites letöltheő innen:
    http://sourceforge.net/projects/virt...1.zip/download
    64 bites innen:
    http://sourceforge.net/projects/virt...1.zip/download
    Pluginek kódekek innen: Pl felirat beégető : subtitler
    http://www.virtualdub.org/virtualdub_filters.html

Üdv

Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Szerintem minden letud már játszani mp4-t. Azt elfelejtettem mondani, hogy én 30FPS-el szoktam konvertálni.
    Egyébként a youtube 3000kbps-nél meghúzza a határt egy 1280x720 felbontásnál. Nem tudom, hogy a youtube downloader pontosan mit szed le, de összehasonlítottam amit leszed és ami youtube-on van és ugyan olyan a minőség, tehát valószínűleg azt szedi le, ami a yt szerverén van. A legjobb hangminőség a youtube downloader szerint 192kbps. 48khz pedig felesleges, mert a játékok 99%-a 44,1khz-ben fut, de úgyis csak kicsivel foglal több helyet a 48khz, végülis mind1.
    Amit avi-t töltenek fel youtube-ra azt pedig flv-ként tölti le a downloader, szóval lehet h a youtube nem támogatja azt a formátumot...
    youtube.com/ScureHD

Ereklyevadász Duduska logója
    Hely
    Kecskemét
    Üzenetek
    328

Alapbeállítás

Idézet Stranger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem minden letud már játszani mp4-t.
    Az mp4 kötött liszenszű. A legtöbb komolyabb szerkesztő programhoz külön meg kell venni az MP4-es plugin-t.

Természetesen, mindenki maga tudja, neki, mi a legkényelmesebb formátum. A nehézkes kezelése miatt,
    én biztos, nem állok rá soha.
    Csak érdekesség képpen. Azt hiszem az MP4 és az AVi közötti minőségi / méreti külömbség jól érzékelhető az alábbi képen.
    Az eredeti videó : 1800*1200 25 fps H264 3600 kbit / MP3 48 Khz 320 Kbit stereo kódolással készült. Így a mérete : 230 Mb-t
    A letöltött Original MP4-es : 1800*1200 25 fps mp42 5100 kbit / AAC 192 (lossy) 44 Khz stereo kódolással készült. Így a mérete : 320 Mb-t

Egy kép róla:

Üdv.

Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Nem értem. Nem ugyan az van a képen, mint amit mondassz. A felbontás gondolom sima elírás, de ahova nyilazva van, hogy letöltött MP4, ott h.264 van, de te mp42-t írsz. A hangsáv hogy lett 1411kbps az mp4-nél? O: (képen)
    Ha az egyik 3600-nál 230mb, a másik 5100-nál 320mb akkor miért jobb az eredeti? Én elvesztem a mátrixban... inkább hagyjuk.
    youtube.com/ScureHD

Oldal: 61 / 82 ElsőElső ... 1151596061626371 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •