Sziasztok!
Sajnos több évnyire le vagyok maradva a TR-ben, de hátha az alábbi link érdekes Számotokra.
http://zacharylevifan.com/wordpress/?p=12156
![]()
Sziasztok!
Sajnos több évnyire le vagyok maradva a TR-ben, de hátha az alábbi link érdekes Számotokra.
http://zacharylevifan.com/wordpress/?p=12156
![]()
Szia!
Már kint van a főoldalon, de azért köszönjük!![]()
Köszi!Igen, biológia fakultáción már nekünk is kellett ilyet csinálni, első alkalommal kicsit kiborultam. Ahhoz képest már viszonylag jól tűröm. D:
És igen, ez végülis mindenhol így van a felsőoktatásban Magyarországon, amit lehet, többé-kevésbé bele is tömik az ember fejébe. De már középiskolában is sokkal többet kell tanulni, mint pl. Angliában. (Mondjuk máshol nem tudom, hogy szintén így megy-e, úgyhogy azokhoz nem tudok viszonyítani.)
Gyógyítással, táplálkozással, igen, de élő emberekkel, felvágni meg nem én fogom, ha kell, rég nem az én feladatom lesz.Mondjuk az biztos, hogy egyszerűbb az anyagot megtanulni, ha látjuk is a gyakorlatban úgy, ahogy tényleg kinéz. Csak pont ezt a részét akartam elkerülni a dolognak, és szóba se jöhetett az orvosi emiatt. Az biztos, hogy ott idegösszeroppanást kapnék.
Mindig is irigyelni fogom azokat, akik ilyen jól bírják. XD
Valami hasonló. Étrendet állíthat össze, táplálkozási tanácsadó lehet - tulajdonképpen táplálkozási szakértő. De sokkal többről van szó, mint a fogyózás.Ott van a cukorbetegség, lisztérzékenység, kórházi betegeknek speciális diéta, meg még sok minden más, néhány ilyen kifejezetten bonyolult is.
Uff![]()
--
Hú, pont, amikor sorban álltam, hogy megvegyem a PC Gurut, a Tesco rádiójában az AC Revelations trailerének a zenéje ment, jó kis egybeesés volt. XD
Szerk.: na ennyit a korai alvásról, trailerhez kelésről, pont ilyenkor kell bulit tartani a kollégiumban, és ordítozni a folyosón, menjenek a francba.
Utoljára módosítva: Matie által : 2012-12-07 22:50
Te is jól bírod Michele?![]()
Mert én már majdhogynem szeretem az ilyen "piszkos munkát".
Valakinek meg kell csinálni végülis, és ha már meg kell, sokkal könnyebb lesz, ha nem undorodik tőle.
![]()
Anything could happen
And it will
Nahát hamár az én topicomba írtam nem tudok postonli, viszont a vidinket ki kö rakjamxD
Bocsi elöreis apám beleszolt a végérexDD
"Need doctor bad..."
Hát vártam! Vártam, hogy esetleg valaki írjon. Nem írt, sőt, elkerülte mindenki ezt a topicot.
Hát javaslom a videó készítőjének, törölje ezt, amíg véletlenül meg nem jelenik az ajtóban a drog elhárítócsoport.
Mindenesetre én elmentettem ezt.![]()
Nincs semmi probléma, csak jóindulatból írtam, amit.
De ha úgy gondolod, törölhetem is.
Jaaj neeem csak azt hittem h baj h levidiztük...:PNe haragudj![]()
"Need doctor bad..."
Most azé írok ide nem akarok offolni de szerintem a tr nem attól tomb raider hogy van Larának dupla pisztolya meg lövöldözünk össze vissza arra ami csak él és mozog és esztelenül gyilkolásszúk a népet, és a tr nem a dupla pisztoly miatt tr hanem attól hogy régi korból fönn maradt helyeken kell megoldani feladatokat és kincset keresni Ugye. Na meg a csapdák kikerülése.
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)