Üdv újra a fedélzeten!![]()
Nyomkodok jobbra-balra a TRForge adventi naptáron, erre:
LOOOOOOOOL
Ahahaha!Ezt ki kell próbálni!
---
Hm, közbe rájöttem, hogy az URL-ben rejlik a dolog, és tényleg! XD Csak most esett le, hogy miért csak egy szimpla papír az impatience-oldal azzal a szöveggel.Ez hatalmas : D
Idén is versenyzel?Én szeretnék, de ez már a 3. alkalom lenne, hogy próbálkozok, szerintem lassan le fognak lőni.... D: Már tavaly se voltam biztos benne.
Jaja, nagyon jó ez a Slenderes téma, ügyesen kitalálták.Tavaly meg a meme Lara volt jó.
Nem hiszem, hogy versenyzek, mert december 3-án végre munkába állok, így nem valószínű, hogy még erre is lenne időm.Pláne nem sütni-főzni.
Pedig jó móka volt minden nap várni, hogy mi lesz, mert úgy legalább elmentek a napok, hogy volt egy kis tennivaló.
De most első a család, meg valamelyik TR2013 gyűjtői kiadás, () utána a szórakozás.
Szóval ja, szerintem hagyom a fenébe az idén.![]()
Na, gratulálok!!
Igen, simán megvolt így a karácsonyi hangulat egész decemberben, hogy a feladatokkal szórakoztam.De rájöttem, hogy nekem se fog menni most, csak egy vacak infó beadandóval bénáztam órákon meg napokon keresztül...
(Ajaj. Most meg anatómia gyakorlat lesz, belekkel, gégével, meg elvileg lesz egy félbevágott fej, lassan már pánikolok. D: Komolyan, valaki mentsen meg!!)