Oldal: 7 / 12 ElsőElső ... 56789 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 61 - 70 (119) összesen

Téma: Tomb Raider 1 + Gold

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

http://www.unseen64.net/2008/05/08/t...sxsaturn-beta/ Nem tudom, hogy ezt láttátok-e már, de megosztom, ha nem baj. Akkor bukkantam rá, amikor TRA bétát kerestem kíváncsiságból. Van még TR2-es és TR3-mas is ezek közt, azokat is érdemes meglesni, sok dolog kiderül belőlük. Remélem, hogy tetszeni fog.

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Srácok! Amit kaptam OBigtól TR1-et, egyszerűen tökéletesen megy! Mégegszer köszönöm szépen neked OBig! Ami a lényeg: Myntrás telepítőt használtam, ilyet még nem csinált, hogy megkérdezze, hogy telepítse-e a 3dfx változatát a TR1-nek és az UB-nak. Nos szuperül néz ki így, csak pöppet mosott, na de ami a lényeg, hogy nem szemcsés és nem szemfolyatós. Próbáljátok ki szerintem, megéri. Ráadásul még ingyenes is a program. szóval hajrá! Nekem zene is van mostmár. Köszönöm Szépen Neked OBig mégegyszer a TR1-et!

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Srácok! Amit kaptam OBigtól TR1-et, egyszerűen tökéletesen megy! Mégegszer köszönöm szépen neked OBig! Ami a lényeg: Myntrás telepítőt használtam, ilyet még nem csinált, hogy megkérdezze, hogy telepítse-e a 3dfx változatát a TR1-nek és az UB-nak. Nos szuperül néz ki így, csak pöppet mosott, na de ami a lényeg, hogy nem szemcsés és nem szemfolyatós. Próbáljátok ki szerintem, megéri. Ráadásul még ingyenes is a program. szóval hajrá! Nekem zene is van mostmár. Köszönöm Szépen Neked OBig mégegyszer a TR1-et!
    zene is van? hóóóhhh, az jó. nekem sose volt. PÜ-ben dumáltatok róla OBiggal?
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Héééééé! Dugóóóó!

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Oké. Amúgy tudom, hogy nem küldöd el neki a linket úgy sem. :P

Na jó, felőlem nevezhettek hazugnak, de azért megmutatom, hogy mekkora a különbség az eredeti feltelepített TR1 és a Myntrás között, ami 3dfx-et is tartalmaz.

Tessék: Az utolsó két kép és az első az, amit én készítettem. Látjátok a különbséget?

Na jó, így nem látszik szerintem... Na mindegy, győződjetek meg róla magatok is.
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2012-06-05 18:52

Alapbeállítás

Nem hiszem el! Végre megy a TR1!!! Köszönöm Rolinak, mert ő mondta meg, hogy kell PSXen van

Szerk: Visszavonom mostmár nem indul el
    Utoljára módosítva: CrashHungarian98 által : 2012-07-28 12:52

Alapbeállítás

Szerkesztők vagy látogatók, help.
    Letöltöttem a TR1 és Gold Kiemelt letöltését. Feltelepítettem a gépre, de nincs inditási lehetőség. És játszani se tudok. Annyit tettem, hogy rákatintottam a letöltéshez, telepítettem mindkettőt (mert egybe volt), aztán semmi, nem indul. Ilyenkor mi van? Mit tegyek?

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Szia!

A Start menü Core Design/Tomb Raider fülről lehet lehet elindítani mindkét játékot. Ha nincs ilyen, akkor lehet újra kéne telepítened és minden pipát úgy hagyni a telepítésnél.

Alapbeállítás

jah és még valami (talán ez is az egyik gond lehet): telepítéskor olyat kér, hogy helyezzem be az olvasóba az eredeti TR lemezt, mert szükség lesz rá, hogy játszani tudjak. Egy BROWSE van hozzá, de mit helyezzek be, amikor nincs hozzá semmi ilyen? Ilyenkor is, mit tegyek? Amit írtál, azt is próbáltam, volt ilyen, de nem indult el. Egy parancssort kiírt, aztán lekapcsolt, nem indult el.

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Ja, hát itt a gond. TR1 lemez nélkül akármit csinálsz, nem fog működni.

Oldal: 7 / 12 ElsőElső ... 56789 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •