Oldal: 9 / 15 ElsőElső ... 7891011 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 81 - 90 (142) összesen

Téma: Resident Evil

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Én is csak videókon fogom megnézni, 1 Ft-ot nem költenék erre a rakás sz.rra.

De viszont most örülök, mert továbbjutottam Code Veronica X-ben, szóval megy megint a félelem 1000-rel LOL

Alapbeállítás

na ebbe valami tengeralattjáróba jutotam, s vissza kellet adnom, mert kölcsönbe volt meg :|

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Én most valami palotában vagyok, és aranyfegyvereket kéne megszerezni, csak épp elgázosítanak Hajaj, nem jövök rá, hogy mit kell csinálni - még.

Alapbeállítás

Idézet Roli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én most valami palotában vagyok, és aranyfegyvereket kéne megszerezni, csak épp elgázosítanak Hajaj, nem jövök rá, hogy mit kell csinálni - még.
    Azt majd Steve veszi fel, fhu asszem a palotából ki kel lépni ami nem történik meg, mert Claire hallja Steve sikolyát xD

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

A-ha! Köszi. (Bár fel is vettem valami tengerészeti jelvényt, és annak valahol kint láttam a foglalatát, úgyhogy ígyis-úgyis ki kellett volna mennem. xD)

Alapbeállítás

Nm!

Alapbeállítás

Huhh, hiába játszottam már, mégis megittam egy pohár vizet utána, még mindig izgalmas

Na jöhet a Leon B Ezt még nem játszottam, szóval szurkoljatok

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Na most minden elismerésem a Capcomé Resident Evil 5 Lost in Nightmare nagyon jó DLC!
    Ilyen lenne egy igazi klasszikus Resi TPSben Köszönöm Roli hogy Jill voltál

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

A Lost in Nightmares nekem is nagyon tetszett A föld alatti labirintus tényleg régies Resi hangulatú volt, észveszejtő, kihívó, és könnyen eltévedős. ja, és ha meghalsz, kezdheted elölről. :\
    Ami még nagyon tetszett az a fixált kamera easter egg, ami sajna csak a mansionban van.
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező Matie logója
    Hely
    Lara's Home
    Üzenetek
    900
    Gamer ID-k

Steam ID: anapenka

Alapbeállítás

Hm, én annyira nem ismerem a játékokat, de az 5-öt most végigvittem Shevaként Bradley-vel (Tombraider95). Egész jó, majd a 6-ot is végig kéne vinni ugyan így:P Single playerben viszont biztos nem lenne jó, nem hiszem, hogy úgy valaha megpróbálnám.
    A 4-et csak Tina videóin keresztül láttam, de az a rész nálam már az elég ijesztő kategóriába esik. x)

Oldal: 9 / 15 ElsőElső ... 7891011 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •