Szerintem is a 4 után kellet volna abbahagyni az 5ös nagyon unalmas :| 6ról ne is beszéljünk mondjuk még nem játszottam vele de gondolom milyen lehet...
Szerintem is a 4 után kellet volna abbahagyni az 5ös nagyon unalmas :| 6ról ne is beszéljünk mondjuk még nem játszottam vele de gondolom milyen lehet...
Hátöö...olvasgattam, 1 kicsit utánna, és annyi kritikát kapott, hogy tátva maradt a szám...Mondjuk megérdemelte, mert néztem végigjátszást, tisztára olyan Darkside Chronicles-es feelingje volt,ebbol csak annyit szürtem le, hogy na szevasz...
A Resi4-nél tényleg abbahagyhatták volna,(mondjuk ott is van sok idegesítö rész Ashley-vel, de ö legalább nem pazaról löszert, mint az a buta Sheva,az volt a legmérgesítöbb a Resi5-ben) már a Resi5-ben csalodtam, hát már tényleg úgy éreztem, hogy a Resi6-ban is nagyot fogok csalódni...Hát nem??Logikus:P
"Need doctor bad..."
Teljesen más téma, de emlékeztek még Andrea rajzára?
Na, egy újabb remekmű tőle
![]()
hehe, nagyon jók. =) TR és Resi, legjobbak.![]()
Anything could happen
And it will
PSP cím HDra húzva ennyit a grafikájáról, Chris endingje pedig túl van érzelegve.
Youtubeon spoilereztem megvenni úgyse fogom
Viasz bábuk, még a főszereplő poligon számát se vitték fel, hogy gömbölyű fejű legyen nemhogy a ruhája..
![]()