Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Olyan is előfordulhat, hogy a kék Eidos logó után sötét képernyő van csak. Ekkor egyszerűen csak egy Escape-t kell nyomni, és megjelenik a menü.
Ennyi.
Na ilyen ha nincs patchelve az eredeti vagy bármelyik verzió meg ha nocd-s patch-et használsz akkor van, de van a cd-s patch ami mindig kéri a cd-t annál nincs gond. Amúgy én mindig 640X480-ba állítom vagy kivételes esetekbe 1024-esbe de a 32-bittel soha nem kísérletezem, tanulva az LE-ből, mikor 32-bitre állítottam becrashelt... 16-bitben megy minden TR. Bocs hogy belephofázok a dologba, de szerintem fontos tudni arról, hogy melyik patch mit csinál. Nekem csak az eredeti patch a jó, ami kéri a cd-t, mert ott megy minden fmv meg minden, esetleg a Londoni pályákon a múzeumban esik meg a textúrahiba, de az mellékes már, akkor mentesz, visszatöltesz és utána rendes textúra van. Én hülye egyszer textúrahibával akartam kivinni a múzeum részt... XD Nagy sötétség aztán végül megoldódott. Érdemes felpeccselni, aztán nem lesz gond semmivel sem.

Szerk: a TR2-nél mit csináljak, hogy a zene miután az inventory-ba lépek ne tűnjön el, mint a kámfor? A magyar verziót használom, az első generációsat amit először kiadtatok, állítottam valamit, aztán nincs zene... Csak annyi segítség kellene, hogy mit csináljak?