Szerintem nem buta
Nekem régen Robcsi volt a nevem ezt változtattam meg Robbiera, robcsi valahogy túl gyerekes és b_zisnak hangzik mai fejjel![]()
Szerintem nem buta
Nekem régen Robcsi volt a nevem ezt változtattam meg Robbiera, robcsi valahogy túl gyerekes és b_zisnak hangzik mai fejjel![]()
KicsinyítöDe legalább arra gondoljál, hogy fiatal vagy, ha a robcsit meghallod:P
Szerintem meg rossz nick az enyém, dehát ha most ez a nevem ez a nevem és nem más![]()
"Need doctor bad..."
A Robcsi az aranyos, becézős, lehet, hogy b_zis, de legalább egy normáls kisgyerek név.
Az I betűt Y-ra és a karaktereket megkétszerező, rosszabb esetben megháromszorozó írok általában facebook-mániás fiatal lányok. (picsák. :P de ne általánosítsunk, lehet téves utalás is, mint akár Iza esetében.)
Anything could happen
And it will
Nem vagyok Facebook-mániás ha esetleg felnézsek 5 v 10 percre oszt lépek is:P
Ezt még régebben találtam ki, azóta ez lett, aztán más és más és más.....![]()
"Need doctor bad..."
Te, Iza, hogy így mindenki rákapott a Let's Playezésre, én most gondolkozok egy Mirror's Edge lets playen.rajta van a gépemen, szal...
![]()
Anything could happen
And it will
Fúú... Nekem még van az Old Mill, meg a többi... Nem tudok átugrani a feszítővasért a kötélen... Belengetem normálisan(csak sajna itt kisebb az ereje, mint a tR4-ben meg LE-ben...) ugranék, erre nem másfele ugrik a dinka?![]()
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Kacsa, én azt mondom, vágj bele nyugodtan.
Én legszívesebben az avimon lévő játékból csinálnék.Hosszú-hosszú órákba telne, de nem érdekel.
Spoiler!
Csak nyugottanAkinek jól esik vágjon bele
Én hobbiból üzöm ezt, megjött a kedvem, ahogy néztem a többieket:PMeghát folytatom, mihelyt van 1 kis nyugalmam:P
Összel majd úgyis gyártani fogom öket:P
Michele te csinálj XNA-ásat![]()
"Need doctor bad..."