ha egy win. rendszer 2 évig elfut az jo. nekem volt hogy telepités után első inditásra hibaüzenettel indult. d emikor intenziven nyuztma régen akkor 6-8 havonta ujra kellett dobálnom de évente minimum. nem midnegy mit csinál vele az ember.
ha 2ér kitakaritják meg rendbe is tesizk az tényleg nem rossz. sajnos egy haldoklo rendszert lélegeztető gépre tenni nem sok értleme van. mert bajai maradnak, kinlodik, lassu, csak a halált késleltetjük
(egyszer menet közben fogtam egy áramszünetet és nem volt hajlando elindulni (dos, hibaüzenet). sokszor volt már kimaradásos leállás de mindig elindult utána. kivéve egyszer. bár azóta már van szünetmentes.)
a win7-et bár utálom de igazán meg még nem ölrtem. igaz ez már a második telepítése, de átlagos hasnzálatba birja. korábbiaknál gyakoribb votl hibaüzenet meg egyebek. csak ez alá meg gépet kell rakni hogy használható legyen. igaz memoriábol semminek sem elég.
fogyasztás meg alap. az autókat is 6-8 évre tervezik, csak itt nincs miből lecserélni. ezért foltozzuk a 20-30 éveseket is még. és csodálkoznak hogy jajj szétrohadt. mikor már kétszeresét lefutotta a tervezett időnek...