Oldal: 48 / 82 ElsőElső ... 38464748495058 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 471 - 480 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Alapbeállítás

ha egy win. rendszer 2 évig elfut az jo. nekem volt hogy telepités után első inditásra hibaüzenettel indult. d emikor intenziven nyuztma régen akkor 6-8 havonta ujra kellett dobálnom de évente minimum. nem midnegy mit csinál vele az ember.
    ha 2ér kitakaritják meg rendbe is tesizk az tényleg nem rossz. sajnos egy haldoklo rendszert lélegeztető gépre tenni nem sok értleme van. mert bajai maradnak, kinlodik, lassu, csak a halált késleltetjük
    (egyszer menet közben fogtam egy áramszünetet és nem volt hajlando elindulni (dos, hibaüzenet). sokszor volt már kimaradásos leállás de mindig elindult utána. kivéve egyszer. bár azóta már van szünetmentes.)
    a win7-et bár utálom de igazán meg még nem ölrtem. igaz ez már a második telepítése, de átlagos hasnzálatba birja. korábbiaknál gyakoribb votl hibaüzenet meg egyebek. csak ez alá meg gépet kell rakni hogy használható legyen. igaz memoriábol semminek sem elég.
    fogyasztás meg alap. az autókat is 6-8 évre tervezik, csak itt nincs miből lecserélni. ezért foltozzuk a 20-30 éveseket is még. és csodálkoznak hogy jajj szétrohadt. mikor már kétszeresét lefutotta a tervezett időnek...
    It's not the end that I fear with each breath
    It's life that scares me to death.

Sírrabló Caroline logója
    Hely
    Hatvan
    Üzenetek
    1.450
    Blog bejegyzések
    10

Alapbeállítás

Idézet namivanmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ha egy win. rendszer 2 évig elfut az jo. nekem volt hogy telepités után első inditásra hibaüzenettel indult. d emikor intenziven nyuztma régen akkor 6-8 havonta ujra kellett dobálnom de évente minimum. nem midnegy mit csinál vele az ember.
    ha 2ér kitakaritják meg rendbe is tesizk az tényleg nem rossz. sajnos egy haldoklo rendszert lélegeztető gépre tenni nem sok értleme van. mert bajai maradnak, kinlodik, lassu, csak a halált késleltetjük
    (egyszer menet közben fogtam egy áramszünetet és nem volt hajlando elindulni (dos, hibaüzenet). sokszor volt már kimaradásos leállás de mindig elindult utána. kivéve egyszer. bár azóta már van szünetmentes.)
    a win7-et bár utálom de igazán meg még nem ölrtem. igaz ez már a második telepítése, de átlagos hasnzálatba birja. korábbiaknál gyakoribb votl hibaüzenet meg egyebek. csak ez alá meg gépet kell rakni hogy használható legyen. igaz memoriábol semminek sem elég.
    fogyasztás meg alap. az autókat is 6-8 évre tervezik, csak itt nincs miből lecserélni. ezért foltozzuk a 20-30 éveseket is még. és csodálkoznak hogy jajj szétrohadt. mikor már kétszeresét lefutotta a tervezett időnek...
    Nálunk suliban win7 van nem nagy szám gépek, le-s pályákat el se indítja.
    I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
    Tomb Raider the best game :)

Alapbeállítás

Idézet namivanmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a legrosszabb dolog az egészben a programokat ujradobni, meg beállitani mindent a megszokottra.
    Ezért találták ki a Norton Ghost-ot.
    Mindent felpakolsz, kivéve a vírusírtót, (no mert az lejár úgyis egy év alatt) majd lemented a Ghosttal. Azzal 20 perc alatt újrarakhatsz mindent.

Alapbeállítás

nem hiszek mindenféle feketemágiában

Alapbeállítás

Akkor ne panaszkodj.
    Azért az vicces, mindenki szidja a win-t, de nem tudnak élni sem nélküle.

Alapbeállítás

én nem ugy panaszkodtam. hozzászoktam. elfogadom, mert muszáj. hozzám képest pont hogy dicsértem...régen sokkal több baj volt velük, csak a mostaniak feleslegesen zabálják a gépet, csurigvan értelmetlen parasztvakitással és a sok "egyszerüsitésben" elvesznek a dolgok számomra...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

ha az Aero felületről van szó, az igenis tényleg tetszetős. valamivel muszáj csábítani a népet. :\ deee meg lehet oldani, hogy a régi Windowsos felület legyen helyette. 3 kattintás.
    Anything could happen
    And it will

Ereklyevadász
    Üzenetek
    431
    Blog bejegyzések
    21

Alapbeállítás

Mivel már tanácstalan vagyok és pont most ütött be a mény kő....... Nem látja a gép vinyokat(mikor elindul,fekete képernyő) legalábbis azt írja ki. Ugyan ez volt 1honappal ezelőtt de be léptem a biosba ott meg látta ki lépte le okéztam oszt semmi baja nem volt.Most megint de nem enged már oda se.Segítsetek!!!((

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Egyszerűen haldoklik a vinyó vagy rossz a kábel. Nekem 1x volt olyan, hogy a letöltés megszakadt 99%-nál meg ilyen lefagyások voltak. Szétszedtem a gépet, megnéztem a kábeleket. A HDD-t kábele tényleg érezhetően beljebb ment amikor megnyomtam. Bekapcsoltam a gépet és minden rendben volt. Én ki is cserélném és átdugnám másik csatlakozóba. Hátha ennyi lesz az egész.
    youtube.com/ScureHD

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

CSak 1 sima kérdést vetnék fel, mégpedig, a játékokat, amiket eddig lefilmeztem nem mennek az FMV-k:Se TR4-nél se TR%-nél de még a Resi2-nél sem.Csak tiszta fekete képernyö ha a fraps levidizi.
    MMiért van ez??És lehet korigálni??
    "Need doctor bad..."

Oldal: 48 / 82 ElsőElső ... 38464748495058 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •