Nos akkor sok szerencsét hozzá
Jól hangzik![]()
Nos akkor sok szerencsét hozzá
Jól hangzik![]()
"Need doctor bad..."
tr felvételhez elég a 30 fps fraps-nek. nagy fájlméretet nem tudjátok meguszni mert tömöritetlen képkockákat ment a gondolom. olyan gépet meg nem nagyon tudtok venni ami egyből tömöríteni is tudná mp4-be vagy xvid-be mondjuk.
ezért is illik másik meghajtóra menteni. szóval egy másik winyóra, vagy aki teheti ssd-re. aki normális felvételt akar annak gép kell. örüljetek hogy nem valami CoD BO-t akartok HD-be 60fps-el felvenni.
egy jó gépen a videok összefüzése és feldolgozása/tömörítése is gyorsabb. Bár engem régen a hang mindig szivatott ha videot vagdostam 99%-ban elcsuszkált. (igaz az nem gameplay volt és jopár éve. manapság nemtudom ez milyen.)
vegyetek négymagos intel i7-et, 8giga ram-ot, egy f@sza ssd-t, és mehet a felvétel
avagy játszatok konzolon, de akkor meg egy capture cucc kell. hd pvr, vagy mondjuk roxio capture card
leginkább a külön meghajto kell hogy bírja írni az adatot. nem "virtuálisan" szétdarabolt hdd.
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.
Te jó ég!!O.o
Hát én CoD-al 100% nem vidizekxDDMeghát nekem pénzem nincs ijen méregerös gépreO.o
Maradok inkább ennélxDDA Fraps az pont jó![]()
"Need doctor bad..."
Na jó, XNA Lara kilőve, nem jó egyáltalán... Lassú, a kamera nem oda megy, mint ahova kéne, tehát a Tornázz Larával projekt kilőve végleg. Sorry.
Fogalmam sincs, hogy miért, de a lejátszási listámat nem szeretné megejentetni az oldalon a you tube, még mit kell csináljak vele??O.o
"Need doctor bad..."
A Movie Maker-nél hogy a fenében kell két filmbarabot egyesíteni?
Szerk: Megoldva. Csak lassan mentette el amit akartam.
Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2012-07-05 17:39
Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Az én gépem meg meg zakkant, reggel bekapcsoltam és kiírta a rendszer súlyos hiba után állt helyre, és én nem tudtam semmi hibáról, tegnap nem kekeckedett meg semmi. hibátlanul működött nem jelzett semmit? Mi lehet a probléma majd vigyem el újra rakatni?
Azért lehet mert amikor bekapcsoltam az elmúlt 2-3 napban a windows üdvözlő zene késett akkor jött be mikor megjelenítette az asztalt.
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
nekem is csinált ilyet a winfos normális leállitás után. az ujratelepités biztos nem árt meg neki. de ujradobni a rendszert nem nagy nehézség ha értesz kicsit hozzá, és van telepitöd, és le tudod menteni az adatokat amiket a formázás során elveszthetsz. a legrosszabb dolog az egészben a programokat ujradobni, meg beállitani mindent a megszokottra.
It's not the end that I fear with each breath
It's life that scares me to death.
Nekem sajna nincs hozzá semmi hanem a boltban ahol vettem ott megvan hozzá minden nem értek hozzá ezért ott megcsinálják és csak a meló ért kell fizetnem mert ismerősünk ott dolgozik ezért ő csinálja ott van hozzá xp. 4 éve is megcsinálták és kb. csak ilyen 2000 ezret fizettem érte úgy hogy ki is lett takarítva. ezt a hónapot meg kihúzza. de volt vele ehhez hasonló hiba be vittem teljes rendszerfuttatás alá tették 3 óráig tartott és semmi baja nem volt. tiszta zakkantak ezek a microsoftosok hogy egy normális terméket nem adnak ki a kezük alól.A mai világban már mindent egy két évre terveznek. pl a tv-ket.
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)