Sok sikert Roli!![]()
Sok sikert Roli!![]()
Nagyon szépen köszönöm Nektek, rajta vagyok a dolgonCsak már zúg a fejem a sok hülyeségtől
Ilyen adó, olyan adó, ilyen %, olyan %, jajj...
Tegnap pl. olyan tételem volt, amiből kb. ennyit fogtam fel: lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő-lízingbeadó-lízingbevevő
Na de nem rinyálok![]()
Anything could happen
And it will
Köszi
Pénzügyi szakügyintéző, de nem hiszem, hogy valaha is ezzel fogok elhelyezkedni...
Bár szerintem ez senkinek semmit nem mond, úgyhogy a suli honlapjáról bemásolom, hogy mégis mi ez:
A munkaterület rövid jellemző leírása:
Munkáját alapvetően gazdálkodási tevékenységet folytató szervezeteknél, továbbá alapítványoknál, társadalmi szervezeteknél, közhasznú társaságoknál végzi
Közreműködik a pénz- és hitelgazdálkodási folyamatok szabályozásában
Közreműködik a pénzügyi tervek összeállításában, pénzügyi döntések előkészítésében
Pénzügyi nyilvántartásokat vezet
Speciális pénzügyi műveleteket előkészít
Gazdálkodási feladatok ellátásával kapcsolatos tevékenységeket végez
Munkája során jogszabályokat alkalmaz, pénzügyi információt, adatot gyűjt, nyilvántart és szolgáltat, szabályozási, előkészítési és elemzési feladatokat végez,
intézkedéseket kezdeményez saját hatáskörön túlmenő ügyekben
A vállalkozás, alapítvány stb. munkáját segíti, támogatja
Informatikai, irodatechnikai és AV eszközöket alkalmaz az adott feladat végzése során
A rendelkezésre álló eszközparkot rendeltetésszerűen használja
Munkáját elvi irányítás mellett, nagyrészt önállóan végzi
Munkaterületén egyes részfeladatok ellátását munkatársai között megszervezi, munkájukat irányítja, ellenőrzi
A szakképesítéssel rokon szakképesítések: államháztartási szakügyintéző, nonprofit menedzser
Ja, és a legfontosabb: holnap szorítsatok egész nap értem, köszi LOL![]()
Sok sikert Roli! Menni fog, nyugi!![]()
Kitartást neked![]()
"Need doctor bad..."
Szoríííítunk, sok sikert!![]()
Anything could happen
And it will