Oldal: 79 / 97 ElsőElső ... 2969777879808189 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 781 - 790 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Ez úgy is off topic szal....
    Már régota nem tudom, hogy mit jelent az, ha 1 telefon androidos??
    "Need doctor bad..."

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez úgy is off topic szal....
    Már régota nem tudom, hogy mit jelent az, ha 1 telefon androidos??
    Az Android egy mobil operációs rendszer, jelenleg szinte a legnépszerűbb. Linux kernel (magyarul rendszermag, az oprendszer alapja, ez felelős a hardver erőforrásainak kezeléséért - Wikipédia) fölött fut. A legtöbb telefonra (és tabletre) ezt telepítik, kisebb százalékban Windows Phone 7 -et (asszem így hívják, nem olyan elterjedt rendszer). Az iOS komoly konkurencia az Android számára, ám előbbit csak a saját eszközeikre (iPhone, iPad) telepítik.

Az Android fejlesztését amúgy az Android, Inc. kezdte meg, majd később a Google felvásárolta, és az Open Handset Alliance vette át tőlük a fejlesztést. (Forrás: Wikipédia)

Egészen idáig 4 fő verziója született meg az Androidnak (minden fő verziónak vannak frissítései, ezeket az alább látható .1/2/6 stb. láthadod), a telefon hardvereitől függően telepítik őket a telefonokra. Az Én Xperia X8 -am 2.1 (Eclair) -es Androidot használ.

A verziók nevei:

Android 1.1 (Banana bread)
    Android 1.5 (Cupcake)
    Android 1.6 (Donut)
    Android 2.0/2.1 (Eclair)
    Android 2.2 (Froyo)
    Android 2.3 (Gingerbread)
    Android 3.0 (Honeycomb)
    Android 3.2 (Honeycomb)
    Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

(Wikipédia)

Az első Android tudtommal valamikor 2008 -ban kerül kiadásra. Az Androidban alapból (mivel a Google -é) sok sok Google app található, ilyen például a Gmail, a YouTube, a Google Maps. Nagyon nagyon sok alkalmazás (app) és játék található az Andorid Marketen (Google Play), fizetősek, és ingyenesek egyaránt.

Én meg vagyok elégedve vele, átlátható, kezelhető, gyors. (Ugyan néha - néha képes oltári hülyeségeket, és fagyásokat produkálni, de na.. a rendszer nem rendszer hiba nélkül ) Sajnos HIVATALOSAN nem létezik rá újabb operációs rendszer, ám túl bonyolultnak nem mondható ügyeskedéssel felvarázsolható rá a 2.3 -mas Gingerbread.
    Utoljára módosítva: Petya a Lara Fan által : 2012-04-17 19:51
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Köszönöm a felvilágosítást mostmár értem hogy mi az az android
    Én úgy vagyok vele, hogy még maradok a kicsi nem androidos telefonoknál, aztán az idö mulásával változni fognak az izlések is:P
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az Android egy mobil operációs rendszer, jelenleg szinte a legnépszerűbb. Linux kernel (magyarul rendszermag, az oprendszer alapja, ez felelős a hardver erőforrásainak kezeléséért - Wikipédia) fölött fut. A legtöbb telefonra (és tabletre) ezt telepítik, kisebb százalékban Windows Phone 7 -et (asszem így hívják, nem olyan elterjedt rendszer). Az iOS komoly konkurencia az Android számára, ám előbbit csak a saját eszközeikre (iPhone, iPad) telepítik.

Az Android fejlesztését amúgy az Android, Inc. kezdte meg, majd később a Google felvásárolta, és az Open Handset Alliance vette át tőlük a fejlesztést. (Forrás: Wikipédia)

Egészen idáig 4 fő verziója született meg az Androidnak (minden fő verziónak vannak frissítései, ezeket az alább látható .1/2/6 stb. láthadod), a telefon hardvereitől függően telepítik őket a telefonokra. Az Én Xperia X8 -am 2.1 (Eclair) -es Androidot használ.

A verziók nevei:

Android 1.1 (Banana bread)
    Android 1.5 (Cupcake)
    Android 1.6 (Donut)
    Android 2.0/2.1 (Eclair)
    Android 2.2 (Froyo)
    Android 2.3 (Gingerbread)
    Android 3.0 (Honeycomb)
    Android 3.2 (Honeycomb)
    Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

(Wikipédia)

Az első Android tudtommal valamikor 2008 -ban kerül kiadásra. Az Androidban alapból (mivel a Google -é) sok sok Google app található, ilyen például a Gmail, a YouTube, a Google Maps. Nagyon nagyon sok alkalmazás (app) és játék található az Andorid Marketen (Google Play), fizetősek, és ingyenesek egyaránt.

Én meg vagyok elégedve vele, átlátható, kezelhető, gyors. (Ugyan néha - néha képes oltári hülyeségeket, és fagyásokat produkálni, de na.. a rendszer nem rendszer hiba nélkül ) Sajnos HIVATALOSAN nem létezik rá újabb operációs rendszer, ám túl bonyolultnak nem mondható ügyeskedéssel felvarázsolható rá a 2.3 -mas Gingerbread.
    Nekem is nagyon tetszik jól kezelhető, okos meg minden.. nekem néha (nagyon néha nagyon ritkán) kicsit belassul miko már szinte teljesen levan merülve v mikor bekapcsolom, de ettől az apróságtól eltekintve tökéletesen működik... nem csak 2.3mast, de a legújabbakat is fellehet rakni rá...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

áhhh, sztem az iOS mindent visz.
    Spoiler!
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Köszönöm a felvilágosítást mostmár értem hogy mi az az android
    Én úgy vagyok vele, hogy még maradok a kicsi nem androidos telefonoknál, aztán az idö mulásával változni fognak az izlések is:P
    Nagyon szívesen! Bizony, néha Én is szeretek hozzányúlni az egyszerű Nokia telómhoz.

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem is nagyon tetszik jól kezelhető, okos meg minden.. nekem néha (nagyon néha nagyon ritkán) kicsit belassul miko már szinte teljesen levan merülve v mikor bekapcsolom, de ettől az apróságtól eltekintve tökéletesen működik... nem csak 2.3mast, de a legújabbakat is fellehet rakni rá...
    Az ICS is elkészült, és felrakható? No nem tudtam, amennyit olvasgattam róla, ott szinte mind csak a 2.3 -masokról volt szó, de igazad lehet.

Nekem akkor kezd belassulni, amikor már több mint egy hete újraindítás (kikapcs - bekapcs) működik, ilyenkor ezt a műveletet el kell végeznem rajt. Bekapcsolásnál szerintem a legtöbbünknek (legalábbis az X8 használóknak) lassú, betölti azt a sok nyavajás programot, amit nem kéne..

Kacsa: Én erősen iOS, Apple és minden - ami hozzájuk kapcsolódik -, ellenes vagyok, így elvből nem vennék.
    Utoljára módosítva: Petya a Lara Fan által : 2012-04-17 21:23

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon szívesen! Bizony, néha Én is szeretek hozzányúlni az egyszerű Nokia telómhoz.

Az ICS is elkészült, és felrakható? No nem tudtam, amennyit olvasgattam róla, ott szinte mind csak a 2.3 -masokról volt szó, de igazad lehet.

Nekem akkor kezd belassulni, amikor már több mint egy hete újraindítás (kikapcs - bekapcs) működik, ilyenkor ezt a műveletet el kell végeznem rajt. Bekapcsolásnál szerintem a legtöbbünknek (legalábbis az X8 használóknak) lassú, betölti azt a sok nyavajás programot, amit nem kéne..

Kacsa: Én erősen iOS, Apple és minden - ami hozzájuk kapcsolódik -, ellenes vagyok, így elvből nem vennék.
    ICSről még nem hallotam, de eddig mindig fellehetett rakni a legújabbat, mindig van pár ügyes aki megfőzi az új romot... Nekem még csak 3.2-es van fenn, de majd holnap utána nézek ennek az új 4es verziónak

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ICSről még nem hallotam, de eddig mindig fellehetett rakni a legújabbat, mindig van pár ügyes aki megfőzi az új romot... Nekem még csak 3.2-es van fenn, de majd holnap utána nézek ennek az új 4es verziónak
    No, nagyszerű, köszi előre is!

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Ez az Amnesia White Night valami eszméletlen jó^^
    Most kb olyan szinten félek, mint amikor elkezdtem a rendes játékot..
    Ki kéne probálni, nagyon tuti!!
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Ez az Amnesia White Night valami eszméletlen jó^^
    Most kb olyan szinten félek, mint amikor elkezdtem a rendes játékot..
    Ki kéne probálni, nagyon tuti!!
    hmm. majd egyszer kipróbálom.
    Anything could happen
    And it will

Oldal: 79 / 97 ElsőElső ... 2969777879808189 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •