Oldal: 165 / 241 ElsőElső ... 65115155163164165166167175215 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.641 - 1.650 (2403) összesen

Téma: Off-topic

Alapbeállítás

Na szóval.Először is,nem kívánok balhézni,csak leírom amit gondolok.
    Előre szólok nem fogom senki pártját

inthesky:nem ismerlek,a barátaidat sem.Amit elkezdtetek(ha tényleg elkezdtétek) érdekes,meg minden,DE! túl sok minden sántít.Mivel nem vagyok kötekedős fajta,így nem szólok be a dolgokért,megszavazom a "bizalmat" a részemről.azaz,ahogy Michele is írta,ha tévedünk elnézést kérünk.
    Jah és a legfőbb buktató,az h november a megjelenési idő.Nos mivel aanno én is próbáltam az UDK régebbi verzióját tudom nem egyszerű.még akkor se ha tudod kezelni.A TRLE jóóóóóóval könnyebb.De wDavid,Roli,vagy akár én,a saját projektünkel nem végeztünk egy év alatt.

Egy másik dolog,,srácok lehet,hogy ez a fórum már túlsokmindent megélt (tru00 v mifene)de ezt a közösséget nem olyannak ismertem meg,aki egyből rászáll a másikra.Crhasnél érdekes módon nem léptetek fel ilyen erélyesen,holott lehet,h az lett volna a megoldás.

mind1.tudom,hogy okotok van rá.Sőt azt is eltudom képzelni,hogy most akkor én vagyok a feketebárány.nemfog izgatni.Csak azért lehetne békésebben is.

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Óóóóóó ember miért nem tudok olyan lenni mint 1-es emberek, mindig 1 embernek a pártját fogom........
    Nem vagyok nagy bölcs és lehet ezért útálni is, és lehet hogy hazudok, de engem az igazság hajt......holott most azt sem tudom hogy kinek van igaza, mert úgye vannak olyan emberek, akik hajtják az igazukat, még akkor is ha tévednek....
    Igaz lehet ezt békésebben és civilizáltan(nah pont 1 15-éves kölök mondja eztaki én vagyok)
    Én ahívö vagyok hogy vitával nem oldunk meg semmit!
    Én kivároma végét lássuk mi lessz ebböl, vagy lehet hogy még a novembert sem érjük meg hogy kiderüljön(itt most a kitiltásra gondolok)
    mindenkinek van 1 külöin véleménye vagy esetleg 1 tanácsa azt szépen leírja, és ha tetszik jó ha nem akkor meg szájonára nincs értelme ezen vitatkozni!!
    Igaz soka gyanús jel, de szerintem várjuk ki a végét...........
    És.....nem érzelgösdizni szeretnék, de sajnálom ha megbántottam valakit, vagyhogyha tök hülyeségeket beszéltem vagy ha née nagyon önfejü modon halytottam az igazam de hát az Isten szerelmére mindenki ember!!(lehet hogy ezért útálnak engem is annyian)
    Én számomra a téma lezárult én azt mondom inthesky hogy sok sikert a munkád-hoz ti ha akarjátok folytassátok!!
    ENYI
    "Need doctor bad..."

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    (lehet hogy ezért útálnak engem is annyian)
    Dehogy utál Téged senki Iza! Téged mindenki kedvel, engem utálnak itt a fórumon is meg a való életben is... Veled senkinek semmi baja nincsen Iza. Hidd el!

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Köszönom a vígazt de a való életben is elég útálatos ember vagyok!!
    Sok segítség után is képesek lesz@rni....csak arra vagyok jó, hogy kihasználjanak......
    az igazi barátaim inkább itt a forumon vannak.....aminek örülök is
    De azért szeretnék 1 jó barátot itt hogy a közelembe legyen ne ólyan távol.....
    Bárcsak minden ember úgy gondolkodna, hogy a barátság fogalom tényleg az legyen
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönom a vígazt de a való életben is elég útálatos ember vagyok!!
    Sok segítség után is képesek lesz@rni....csak arra vagyok jó, hogy kihasználjanak......
    ne legyél utálatos, és ha kihasználnak, akkor ne félj hangoztatni, hogy "na, erre voltam jó?". velem pont egyik nap ez történt, igaz, én már eleve nem is segítettem neki.
    tudod, van 3 gyerek, akikkel úgy igazán jóban vagyok, állandóan röhögünk meg hülyülünk, annyira boldog vagyok velük. én fiú vagyok, akkor rajtam kívül van még egy fiú, és még kettő lány. 4en mi vagyunk a TROLLok. állandóan trollkodunk, mindenkivel, néha egymással.

ne aggódj Iza drágám, légy nyitott, ne félj hangoztatni, amit gondolsz, kicsit (DE NEM NAGYON) alkalmazkodj a többihez is.
    Spoiler!
    Anything could happen
    And it will

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Sajnos én nem vagyok nagyon Szókimondo tipus, mert félek a válaszoktól....Vagy nem is inkább a válaszóktól hanem inkább a brutasalítástól!!
    Mert láttam, hogy 2 osztársam hogy összekapott, mert a másik minondta amit gondolt......én olyan inkabb halgatok tipus vagyok
    persze nekem is van pár barátom, akikkel marhulni llehet, méghozzá jó sokat
    De vannak rosz napok is, mindenkinek vannak...vannak olyanok is, akik csak bántani akarnak, de mostantyol én ezt nem fogom hagyni!!Mert már elegem van.
    "Need doctor bad..."

Alapbeállítás

Csak óvatosan YzaaA drágám.
    Ne hagyd magadat. Sokan kihasználják a naívságodat, és jóindulatodat. Légy kicsit gonosz, az sok mindenre gyógyír.
    Tehát légy boszi.
    Ha valakinek meg nemtetszik, akkor:

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Legegyszerübb modszer!!
    Mostantól alkalmazni fogom.....
    Szerencse hogy off topicXD
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet OBig eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csak óvatosan YzaaA drágám.
    Ne hagyd magadat. Sokan kihasználják a naívságodat, és jóindulatodat. Légy kicsit gonosz, az sok mindenre gyógyír.
    Tehát légy boszi. [IMG]http://www.treditor.ultranet.hu/treditor/images/smileys/icon_143.gif[/IMG
    Ha valakinek meg nemtetszik, akkor:
    Egyetértek... Ne hadd magad kihasználni, ense hagyom...
    Az uccsó mondat nagyon láááájk ha nem tetszik vmi akkor meg KAPJA BE! ja ééés STFU!!!

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Jah STFU!!
    Köszi srácok a bíztatást!!