A Lost Valleyt beleépítetted a pályádba?Kedvenc pályám, az anniversary-s kiadása nem tükrözte a szépségét. Ha mást nem is, akkor ezt kiadhatnád demóba. Eszméletlen gyönyörűen nézhet ki wdavid!
Viszont a majomra visszatérve, ha mondjuk az egész majom más színű lenne mit szólnál hozzá? Van egy lila majmom, trsearch-es de átszíneztem corellal. Ha kell, küldöm itt. Viszont a soundokat nem tudom küldeni, mert túllépi a 97 kb-ot.
nem a zegészet építettem bele a játékba csak ezt a résztigazából több TR részből is van benne egy két helyszín, azok amik tettszettek
ezekből van pár átdolgozás: TR4, TR1, TR3
a lila majom biztos jól néz ki de ebbe a pályába nem hiszem h passzolna, mivel próbálok az élethűségre törekedniminden esetre az ajánlatot nagyon köszönöm, rendes tőled
![]()
Ú nekemis az a kedvenc pályám a TR1bőlKiváncsi vok hogy lett átdolgozva.
![]()
Én is, várom!![]()
Értem. Semmi gond. Amúgy ez a majmos dolog meg olyan, hogy mind2 másmilyen, amúgy meg sztem tök mindegy, hogy milyen a shegge színe a majomnak, 2 fajta van van a baboon normal slotban meg a baboon silent slotba, ráadásul ha nem a robbanós fajtát használod, akkor meg nem tűnik el a majom, olyan, mint a Tr3-ban, kipróbáltam, működik. Viszont már nagyon várom a pályádat wdavid!Tényleg, Croft Manor lesz benne?
hehe nem azt kivettemráadásnak nem találom a project fájlokat, szóval, lehet hogy az egész elveszett, de még körbe keresgélek
örülök, hogy tettszik mindenkinek![]()
ismét volt egy hosszabb pihenő, meg közben számítógép csere is
új képpel jelenleg nem tudok szolgálni, de ha esetleg lesz olyan ami, nagyon megtetszik szerkesztés közben, talán felrakom
jelenleg új animációkat próbálgatok, főként a futás animációját szeretném lecserélni
szóval egyenlőre ennyivel tudok szolgálni, lassan halad a munka magán élet miatt, de próbálok minél többet foglalkozni a projectel![]()
Sok szerencsét![]()
"Need doctor bad..."
köszi szépena hosszú hétvégén szerkesztgetek kicsit, és lehet h megleplek titeket egy kis újdonsággal
![]()