Csak most vettem észre h még maradt par eredeti játékom a boxhoz pedig azt hittem mindet eladtam a boxal eggyut xDDD most kutakodok a szekrenybe erre találok parat xD ... Elkőő adni őket xD
Na szóval, ha vkinek kell, eredeti Xbox 360 játék (Alan Wake, Call Of duty MW2, Batman:AA , Prince of Persia stb) az irjon PÜ-t
Az összes tökéletesen fut, fél-áron adom mindegyiket!
azt tudtátok, hogy a YouTubén egy videónál én vagyok a legelső top kommentelő 65 lájkkal? xDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=j0743...&feature=inbox
menjetek rá, és MultiNatla néven ott vagyok a legtetején.erre büszkének kell lenni, hiszen nem is olyan "thumbs up if" kommentet írtam, hanem a saját, igaz történetemet.
![]()
Anything could happen
And it will
A másik top kommentelőnek csak 25 van.Grat, én is nyomtam egy lájkot.
![]()
húúú kösziii![]()
Anything could happen
And it will
Egyszer nekem is első volt a kommentem ami nagyon értelmes volt de több mint 200 like volt aszem xd:
Spoiler!
Én egyszer egy MysteryGuitarMan videónál voltam top kommentes talán, én voltam az egyik az elsők között akik megnézték a videót, és biztos észrevettétek már, hogy ilyenkor még nem tökéletes a videó minősége (főleg még amikor én ezt a kommentet írtam), és csak 240p-ben volt ez is. Én meg azt írtam, hogy az igazi rajongók 240p-ben is megnézik a videókat.Kb. 5 percig én voltam a top kommentelő. Na, mindenkinek kijár 5 perc hírnév.
![]()
Én meg feltettem youtube-ra egy számot, amit nem lehetett megtalálni az egész interneten. bazi nehezen megtaláltuk, és most fenn van
(annyira talán mégsem volt témába vágó... :P)