-
Legenda
-
Az utolsó felfedező
Szívesen. De nincs mit megköszönni rajta, mert természetes dolog az, hogy az ember segít annak, aki segítséget kér. Szerintem.
-
Legenda
-
Az utolsó felfedező
Amúgy igen. Remélem, hogy sikerül majd egy szuper kis pályát felépítened. Ha kell még segítség, csak szólj, és megpróbálok segíteni, vagy majd segítenek a profik. Amúgy már előre szólok, hogy én leszek az egyik teszter, aki leteszteli a pályád.
Továbbra is sok sikert kívánok hozzá! Csak kitartás, összejön az, hamarabb, mint hinnéd. Nekem közel 8 hónapos az alap projektem, a karácsonyi meg 2 hónapos, a halloweeni kiadás bővítése és újratextúrázása.
De neked sokkal jobb pályáid lesznek szerintem, mint nekem. Bocsi, ez offolás volt. Amúgy ha van ötleted, és meg akarod valósítani, akkor fogj hozzá, és a többi már gyerekjáték.
Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-12-15 17:06
-
Legenda
-
Az utolsó felfedező
Nem lesz ott baj majd, hidd el.
-
Legenda
-
Adminisztrátor
Tessék Yza, itt meló: 
Crazy Town
Story:
Lara is on a brief pre-Christmas visit to the developer Larson. Accommodatingly, he has picked up her at the train station with a limousine. They planned to have fondue for dinner together but they lack cheese. Thus Larson goes to buy some. This takes some time, however. So, after having taken a look around in the house, Lara decides to take a stroll through the small town, which is said to be a real tourist magnet around Christmas. She had not been able to see anything of it before through the tinted windows of the limousine anyway. Soon however, she realizes that something is fishy about this place...
Utoljára módosítva: OBig által : 2011-12-19 20:42
-
Legenda
-
Adminisztrátor
Hozzászólás szabályai
- Új témákat nem hozhatsz létre
- Válaszokat nem küldhetsz
- Fájlokat nem csatolhatsz
- A hozzászólásaidat nem módosíthatod
-
Fórum Szabályzat