még nem is tudom! Az tuti, hogy a csomaghoz jár: Forza Motorsport 3, a Crysis 2 játékszoftver és 3 hónapos Xbox Live Gold előfieztés!
még nem is tudom! Az tuti, hogy a csomaghoz jár: Forza Motorsport 3, a Crysis 2 játékszoftver és 3 hónapos Xbox Live Gold előfieztés!
ez a neve: Xbox 360 Slim 250 GB
újat kapok! innen: http://www.gamersroom.hu
köszi YzaaA!
Ezek szerint jó voltál az évben Jézuska bőkezűen ad
Na ezen már új játékok fognak jönni
Pont ma Xboxoztam Kinectel, érdekes hogy a wii/move pontosabban reagál előttem kis srác ugrált rendesen észrevehető volt az idő mire a képen is ugrott a figura..
Be is égtünk Rolival ott ugrálgatunk media markt közepén lollol
De kár, nekem a Jézuska nem hoz semmit!!XD
Pedig 1 PS3 vagy 1 Xbox jól jönne nekem is!!
Csak mivel anyámék már nem akarják, mert már nagy vagyok, meg már van gépem akkor minek kell 1 olyan blablabla......
Hajszál hijján kaptam volna laptopot is, csak arrol már lemontamXD
Szóval mázlista vagy!!![]()
"Need doctor bad..."
Regi Xboxok már nem kaphatóak, csak a slim van több valtozatban 4GB és 250GB valamint a kinect és egyeb bundle-k
Jo jatekokat kapsz hozzá ForzaCrysis 2 magyar felirattal van
![]()
A gold is jó, de akk 4 honapod lessz ingyé, me kapsz 3 honapos kartyat + még egy hót alapbol ingyé adnak amit majd aktivalni tudsz ha csinalsz profilt alapbol kifogja dobni...
Én parfumot fogok kapni meg egy uj gepet (laptopot) ha minden igaz![]()
3LEDet javitsak, vidd el ilyen dolgokkal foglalkozó uzletekbe, megfogjak csinalni, v ha van rá gari akko kuld vixa a microsoftnak és kicserelik...
hát, igen, meg is kell dolgoznom érte, elég alaposan. boxedzésre kell járnom hetente kétszer, és az majdnem maga a halál, gyűlölöm!!
utánanéztem a neten az xbox livenak, ha jól értem, akkor lehet ingyen letölteni játékdemókat? próbálta már esetleg valaki? vagy tudtok róla valami konkrétat?
Már kinéztem magamnak a red steelt és a Michael Jackson The Experincét wiire, ez lett volna a karácsonyi ajándékom. (meg egy póló, telefon, táska, de jó nekem!) Se anya se a keresztapám nem tudta őket megszerezni még külföldről se! Találtam egy boltot, ahol lehetett kapni, raktáron volt mind a kettő. Anya meg is rendelte, eltelik 2 óra, hív a boltos, hogy nincs már nekik. Na, erre anya ideges lett, és rendelt egy xbox 360at!
De komolyan! megrendelte, kedden itt lesz!