Eredmény: 1 - 10 (283) összesen

Téma: Szia tombraidermaster1996 :-)

Threaded View

Előző hozzászólás Előző hozzászólás   Következő hozzászólás Következő hozzászólás
    Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Háááááát... majd még megpróbálom valamikor. Köszi a segítségeket. Ha gondoljátok leírom a konfigomat. Hupsz elnéztem valamit, mert sp3-mat ír ki.

Konfig: AMD Sempron Processzor 2800+ 1,44Gbájt mellett (RAM) NVIDIA GeForce 6100 (256Mb)

Amúgy nézem a képeket a TR3 béta változatokról, és húha ebből is desok mindent kitöröltek...
    Jól nézett ki azért így is, hogy béta volt. De sztem nagyon jó így is, úgy is, ez a rész az szerintem, ahol nagyon szépen ki volt dolgozva minden. Ahhoz képest, hogy 98-as a játék, szerintem szuperül néz ki még mindig. De szerintem ti jobban tudjátok akik már tapasztaltabbak sokkal, mint én, azok szerintem megtudják azt is mondani, hogy akkoriban ennek a játéknak volt a legjobb grafikája. A TR4-et hanyagolom. Majd egyszer. A TR5-nél volt nálam az eleinte, hogy lassú betöltés, na nézzünk csak peccset. Ezek után meg betöltött 5 másodperc alatt. Ténykeg, nektek mi a véleményetek a Chronicles-ről?
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-07 17:09

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •