Oldal: 15 / 29 ElsőElső ... 5131415161725 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 141 - 150 (283) összesen

Téma: Szia tombraidermaster1996 :-)

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

THX Kacsa, de volt sp3-mam és azon sem működött semmivel sem...
    Hát úgy néz ki, hogy iso fájlt kell szereznem hozzá, hátha úgy működne... Vagy az utolsó választás: hagyom a *******! :@ Játszok inkább a többivel.
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-05 12:15

Alapbeállítás

Vagy PSX emulátorral

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet CrashHungarian98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Vagy PSX emulátorral
    úgy van
    talán ez a legkézenfekvőbb megoldás.
    Anything could happen
    And it will

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Már mindent elkövetek azért,hogy működjön. olcsóbban jönnék ki, ha megvenném eredetiben. De most megpróbálom a kompatibilitást váltogatni.
    ---Moderált üzenet, illegális dolgokról való beszélgetések nem megengedettek ---

Alapbeállítás

én csak annyit kérdeznék,h miaz h senkinek se működik????
    Win XP SP3-as gépemen lazán elfutott a TR4,patch nélkül.a betöltés nem tartott 1 mp-ig sem!most laptopom vn Win 7-el és itt se volt semmi gond,patch nélkül ment.:S
    ---Moderált üzenet, illegális dolgokról való beszélgetések nem megengedettek ---

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

húha, asszem itt hozzászólás szerkesztés lesz
    a warez miatt
    Anything could happen
    And it will

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Köszönöm Kacsa
    Remélem a következő segíteni fog
    http://tombraiders.hu/index.php?opti...=480&Itemid=43

Tomb Raider IV. telepítése és beállítása...

Ha nem akarunk lassú betöltéseket és egyéb zavarokat, akkor alkalmazzuk a TRO-Online Oldal XP-javítását! Ezzel a betöltés kb. 2 mp, míg a TRC-javítással ez még nem volt megoldott. A javítás természetesen a hivatalos 1.1-es patchre alapul, tehát pl. 15 mentés-slotunk lesz, és persze bizonyos régebbi mentések nem fognak mûködni, ha pl. régebben a nem patchelt verzióval játszottunk. A kompatibilitási módot hagyjuk békén, ha a patchet használjuk...
    Ha fent van az SP2, akkor megpróbálhatjuk az XP-patch mellõzését is, de akkor a kompatibilitási módot Win95-re kell beállítanunk! Ez azonban nincs még teljes mértékben tesztelve: ha valaki végigviszi így a teljes játékot, és sehol sem találkozik technikai jellegû problémával, akkor biztosan mûködik. Ezt a trükköt eredetileg Lacek osztotta meg velünk. Elõnye, hogy ha mûködik, akkor ha régebben a nem patchelt verzióval játszottunk, akkor ezt a dolgot továbbra is fenntarthatjuk...

1. Tehát elõször is, telepítsük fel a TR4-et!

2. Alkalmazzuk a patchet (felülírással), VAGY pedig állítsuk be a kompatibilitási módot, ha: ha nem akarunk patchelni és ha fent van az SP2!

3. Indítsuk el a játék Setupját és tegyük meg a beállításainkat, majd ezután a játék is el fog indulni...

Alapbeállítás

Igen ezt használom én is

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

amúgy ez nagyon fura, mert nekem is megvan a TR4, és akármennyire próbálkozok, egyszerűen nem tölti be normálisan, csak negyvenvalahány másodperc alatt OBig is segített ebben egyszer, de valahogy nem működik.
    sztem néhány gépkonfigurációt nem bír elviselni a TR4, komolyan, erre nincs msá magyarázat...
    jut eszembe, meg kéne nézem, hogy az új gépememn hogy tölti be a TR4-et, mivel új van, lehet, hogy már jó.
    majd vmikor megnézem.
    majd.
    Anything could happen
    And it will

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Háááááát... majd még megpróbálom valamikor. Köszi a segítségeket. Ha gondoljátok leírom a konfigomat. Hupsz elnéztem valamit, mert sp3-mat ír ki.

Konfig: AMD Sempron Processzor 2800+ 1,44Gbájt mellett (RAM) NVIDIA GeForce 6100 (256Mb)

Amúgy nézem a képeket a TR3 béta változatokról, és húha ebből is desok mindent kitöröltek...
    Jól nézett ki azért így is, hogy béta volt. De sztem nagyon jó így is, úgy is, ez a rész az szerintem, ahol nagyon szépen ki volt dolgozva minden. Ahhoz képest, hogy 98-as a játék, szerintem szuperül néz ki még mindig. De szerintem ti jobban tudjátok akik már tapasztaltabbak sokkal, mint én, azok szerintem megtudják azt is mondani, hogy akkoriban ennek a játéknak volt a legjobb grafikája. A TR4-et hanyagolom. Majd egyszer. A TR5-nél volt nálam az eleinte, hogy lassú betöltés, na nézzünk csak peccset. Ezek után meg betöltött 5 másodperc alatt. Ténykeg, nektek mi a véleményetek a Chronicles-ről?
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2011-11-07 17:09

Oldal: 15 / 29 ElsőElső ... 5131415161725 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •