imádom ezt a TR3-at a High Security Compoud-ban vagyok de annyira hangulatos és anyira szeretem!!!!!!
egyszerüen imádom ez lessz a 2-ik kedvenc TR-m AOD lett a harmadik^^![]()
imádom ezt a TR3-at a High Security Compoud-ban vagyok de annyira hangulatos és anyira szeretem!!!!!!
egyszerüen imádom ez lessz a 2-ik kedvenc TR-m AOD lett a harmadik^^![]()
"Need doctor bad..."
Ezt már vagy harmadszor írod.
Tudjuk, láttuk, hallottuk.
blablabla.![]()
elnézést
most az Area51-ben vagyok^^
és végigjátszás nélkül jutottam el idáig![]()
"Need doctor bad..."
most komolyan szívatsz??XD
mán 3x elmondtam hogy igen![]()
"Need doctor bad..."
A mai napig nem is tudtam, hogy néz ki a kisasszony, miközben elnyeli a víz és csak forooog *tocs* foroooog *tocs* forooooog........
http://i54.tinypic.com/jb2s74.png
Úristen! Végre rendszert találtam a Lost City of Tinnos pályabeli labirintusban!![]()
Annyi a titka, hogy ahol választhatsz, mindig jobbra kell fordulni. Így szépen lassan eljutsz minden felszedhető cókmókhoz. A kijáratot már az elején meg is lehet találni így. Amikor már mindent felvettél, ki fogsz lyukadni az útvesztő legelején - onnan viszont már rég tudja az ember az utat a kijárathoz. Foh...
Eddig mindig utáltam ezt a helyet. Most már gyerekjáték.![]()
Ezt alkalmazhatod majd minden szerkipályán is egyébként.![]()
nagyon jó lett ez a cikk is
nem is gondoltam volna, hogy be akarták fejezni a TR-t a 3. után...(a csúcson kell abbahagyni, mondják...
)
... és PERU ?! ?!
meg a ruhák is...
ÉS A KÉS ?!
na, megtudtam egy-két dolgot, amit még régen nem
az Indiás béta demóval én is játszottam, és a sprintelés sokkal jobb bennekicsit fura, ahogy dülöngél, de jó az
a bukfenc is sokkal jobb
meg az egyik videóban, amit a cikkben van,
ebben, sokkal élethűbb Lara hangja, amikor hozzáér egy ellenhezmegtarthatták volna, nem?
![]()
Anything could happen
And it will
Tényleg abba kellett volna hagyni.