találtál valakit, aki tud segíteni a fordításban?![]()
találtál valakit, aki tud segíteni a fordításban?![]()
"Need doctor bad..."
phú már nem tom hogy használtam e trainert akkor. xD Kipróbálom majd.![]()
Jujj isenem el sem hiszem h ennyire telik az idö!!
Hétvégén jönnek anyámék haza istenem de várom már!!
És a sok cucc mellet lehetséges vogy veszek egy új vidikarit is!!
Annyira izgatott vagyok és boldog!!
Mostmár a jókedvemet shemmi sem tudja elb*szni!!^^
Jó tudom h nem kellet volna de egyszerüen nem tudom h mit csináljak örömömben!!
Le kellet írnom remélem nem gond!
Végre nem leszek 1-edül!!És majd csinálok 1 hatalmas búlit, mikor ök elpucolnak az erdöre és én egyedül leszek ithon!!Úr isten el sem tom képzelni mi lessz akkor!!
(nem föltétlen rossz dolog!!
)
Ne haragudjatok de ahogyna tesom említette hogy most hét végén jönnek aszittem, hogy megbolondulok annyira mgörültem neki!!![]()
"Need doctor bad..."
Úristen....pont a legijesztöbb részhez értem el a Resi 4-ben!!!-.-*
És csak 1 kérdés kering a fejemben már este óta, ami nagyon zavar: hogy a francba fogom azt a kib*sz*tt Regenerátort legyözni löszer nélkül??
A chapter5-1-nél járok, és még nem futottam össze 1 regenerátorral shem, viszont közel vagyok hozzá, és akkor honnan szereljek elö löszert??
Lehet hogy mégsem kellet volna ennyire pazarolnom a löszert-.-*:S
Már most kavarog a gyomrom föleg sötétben de félelmetes!!
Tegnap este sem tudtam aludni miattaXD![]()
"Need doctor bad..."
Még h én beleélem magamat??Nicsak ki beszél??
Amugy tényleg ojan ijesztöek és tényleg nem tudom hogy hogy fogom legyözni, plussz még shotgun ammom is alig vann és rifle-el nem lessz könnyü legyözni infravörös távcsö nélkül legyözni:S
Föleg ha még belém is kap jaj>.<
Már j.J-nél is 4x meghaltam 1-más utánXD
Na mondom akkor mit csinálok a regenerátornál b*sszúsXD
"Need doctor bad..."
Én is féltem tőlük, viszont megnéztem YouTubeon a vele kapcsolatos videókat, és összeszámoltam hogy hány lesz belőlük mielőtt még odaérnék.Utána már nem is féltem tőlük, ráadásul nagyon könnyen el lehet tőlük menekülni. (bár azért ajánlott hogy minimum 1-2 életnövelőd legyen)
UI.: Kacsa, ha ezt olvasod, plz, tudsz nekem adni tippeket a Pro módhoz? Elég gyengén megy, és kéne az utolsó acsihoz.Privátban is küldheted, és előre is köszönöm!
![]()
Juuuj adjatok tanácsot tanácstalan vagyok!!XD
Még soha nem volt ijen dolog az életemben!
Van 1 csávó, akit vasárnap óta ismerek, vagyishát nem ojan nagyon, mert alig tudok rolla valamit isXD
Éz most megkérdeztem tölle, hogy miért érdeklódik ennyire irántam?
S egy kis idö útán kinyögte, hogy tetszem neki.
De nekem nem tetszik, ö, és ezt ö is tudja, és tudja azt is, hogy nekem más tetszik.És akkor eszébe ötlött, hogy legyünk barátok, de én nem szeretnék, mivel nem kedvelem öt.
Mit tegyek??
Még soha nem történt velem ilyesmi, és hát ez nagyon meglepett!!
Tanácsot kérek!!![]()
"Need doctor bad..."