Oldal: 29 / 82 ElsőElső ... 1927282930313979 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 281 - 290 (815) összesen

Téma: PC-s topic

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

na, egy szó mint száz; ha kedden meglesz a videokártyám (márpedig meglesz, mert megrendelte az eladó ráadásul nem kis előleget is otthagytam, amire persze van bizonyíték), és a Hydrophobia Prophecy legalább ÁTLAGOSAN 20 FPS-t ad nekem a legalacsonyabb beállításokon, akkor már totál boldog vagyok.
    nekem nem kell több csak ne akadozzon annyira, hogy ne tudjak normálisan lőni az LP4-gyel xDD
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    na, egy szó mint száz; ha kedden meglesz a videokártyám (márpedig meglesz, mert megrendelte az eladó ráadásul nem kis előleget is otthagytam, amire persze van bizonyíték), és a Hydrophobia Prophecy legalább ÁTLAGOSAN 20 FPS-t ad nekem a legalacsonyabb beállításokon, akkor már totál boldog vagyok.
    nekem nem kell több csak ne akadozzon annyira, hogy ne tudjak normálisan lőni az LP4-gyel xDD
    Lesz az több is
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lesz az több is
    TÉNYLEG?!?!?! WUUUHÚÚÚÚ!!!!!!!
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

szerintem nem szaggat a 30fps, hanem elvan mosva inkább ebben a videoban. ha szaggatna akkor a dvd-k és blu-ray filmek is nagyobb fps-el készülnének szerintem. de függ az adott mozgás sebességétől is. sőt a gyors mozgásban jelentkezik csak amit te szaggatásnak látsz. akciódus játékokban biztos feltünöbb. egy videót meg úgy módosítanak ahogy akarnak. lelassítani meg teljesen baromság, akkor értelmét veszti az egész. mindegy. én vagyok nyugdíjas és vak. az újabb generációnak meg biztos gyorsabb az agya és fejlettebbek az érzékszerveik.

ja és a pörgö "négyzetes" összehasonlító oldal alján az idézettel egyet értek.
    Utoljára módosítva: namivanmar által : 2011-10-15 19:44
    It's not the end that I fear with each breath
    It's life that scares me to death.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet namivanmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    mindegy. én vagyok nyugdíjas és vak. az újabb generációnak meg biztos gyorsabb az agya és fejlettebbek az érzékszerveik.
    VAGY csak elfogadod a dolgokat és nem variálsz Petya is azért variál ilyen sokat a magas FPS-sel, mert irtó sokat költött a gépére, és vinné is simán a játékokat, csak a lusta fejlesztők lusták voltak normálisan optimalizálni a játékot legrosszabb esetben simán átportolják, mint a Resi4-nél vagy a LIMBO-nál.
    Anything could happen
    And it will

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    VAGY csak elfogadod a dolgokat és nem variálsz Petya is azért variál ilyen sokat a magas FPS-sel, mert irtó sokat költött a gépére, és vinné is simán a játékokat, csak a lusta fejlesztők lusták voltak normálisan optimalizálni a játékot legrosszabb esetben simán átportolják, mint a Resi4-nél vagy a LIMBO-nál.
    a legtöbb játék pc-re a legfosabb. ez alap igazság mióta konzolra készülnek a játékok. a legelső fejlesztés az xbox általában. a pc csak egy kényszerhelyzet már ezeknél a játékoknál. (leszámitva az exkluziv izékat)
    hogy valaki "nem tud 60 fps alatt játszani", ez meg... más generáció... más világ...
    It's not the end that I fear with each breath
    It's life that scares me to death.

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Idézet namivanmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szerintem nem szaggat a 30fps, hanem elvan mosva inkább ebben a videoban. ha szaggatna akkor a dvd-k és blu-ray filmek is nagyobb fps-el készülnének szerintem. de függ az adott mozgás sebességétől is.
    Ha jól tudom youtube max 30FPS-t támogat.
    Én Battlefield 1942 multizok és ott nekem is kell a stabil 60FPS. Valamennyire szerintem is lehet érezni a különbséget. És kell is... de pl. egy Tomb Raiderbe tök mind1 sztem.
    Ez amúgy olyan mint a 8ms vs 2ms válaszidő monitoroknál, van aki megesküdne arra, hogy 2ms kell neki, vki nem lát semmi különbséget.
    youtube.com/ScureHD

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Ting, hadd kérdezzem már meg, a TE gépednek mik a pontos jellemzői?
    Csak mert mondtad, hogy nálad nagyon akadozott a Prophecy.
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 Ghz
    3 GB RAM
    Sapphire ATI Radeon HD 5750 1GB
    Windows 7 32bit

Viszont amikor kipróbáltam, akkor még a videókártya egy NVIDIA GeForce 9500 1GB volt, és a RAM is csak 2GB volt.

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Más is van úgy azzal, hogy az a rohadt indavideo nem hagyja végignézni a videókat? Megőrülök...

Oldal: 29 / 82 ElsőElső ... 1927282930313979 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •